Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions per participar en la gimnàstica de manteniment per adults

Es mantenen els grups i horaris de Moja i de Sant Pere Molanta, a uns preus molt assequibles

dijous 18 setembre 2014

Un curs més, els veïns d’Olèrdola podran fer a prop de casa seva una activitat de manteniment de gimnàstica per adults. Des d’aquesta setmana resten obertes les inscripcions per a participar en aquests cursos que organitza  l’Ajuntament d’Olèrdola. Per aquest 2014-15 es mantenen els grups de Sant Pere Molanta i de Moja, en els mateixos horaris i amb unes condicions econòmiques molt avantatjoses. Així, el grup de Sant Pere Molanta farà l’activitat al gimnàs de l’escola Rossend Montané, els dilluns i dimecres, en horari de 21 a 22 hores. En el mateix horari, però dimarts i dijous, l’activitat a Moja es farà al gimnàs de l’escola Circell. Per tot el curs, de l’1 d’octubre al 18 de juny de l’any que ve, el preu és de 90 euros si l’activitat es fa dos dies a la setmana i de 45 € si es fa només un dia a la setmana.

Míriam Mulinari, tècnica de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, destacava que la participació que registren aquests cursos garanteix que es puguin mantenir unes quotes molt assequibles. (àudio)

El curs està pensat per a persones dels 20 als 60 anys, que desitgin fer una activitat física suau i de manteniment.(àudio)

Si es manté la xifra d’inscrits dels darrers anys, es preveu que cada grup compti amb una trentena de participants.(àudio)

El formulari d’inscripció es pot descarregar a la web municipal olerdola.cat i es pot lliurar a les oficines de l’Ajuntament i en els horaris d’obertura dels centres cívics de Moja i Sant Pere Molanta. L’activitat començarà l’1 d’octubre però les inscripcions no tenen data de tancament i es podran formalitzar també un cop hagi començat el curs.

Escolta l'entrevista a Miriam Mulinari, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

 

Document Actions