Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions per participar en la primera cursa “10K Moja”

La prova es farà el 18 de novembre i la majoria del recorregut travessarà carrers del poble

dilluns 03 desembre 2012

 

L’entusiasme de tres veïns del poble que comparteixen l’afició de córrer s’ha traduït en una nova oferta d’esport popular al municipi. Gràcies a aquesta empenta, neix la primera edició de la cursa “10K de Moja”, que s’ha programat per diumenge 18 de novembre. Els tres promotors són Juan Mancebo, Jordi Álvarez i Adrià Martín. La prova consistirà en completar una distància de 10 kilòmetres, donant dues voltes a un circuit de 5 kilòmetres que té la característica de passar en bona part per l’interior del poble.

Juan Mancebo i Jordi Álvarez explicaven que s’havien decidit a organitzar aquesta cursa “10K de Moja” perquè els agrada aquest tipus de proves i pensaven que estaria bé muntar-ne una al poble. A més també entenen que és una manera d’afavorir que el poble hi participi perquè el recorregut travessa els carrers de Moja. (àudio)

L’organització planteja l’opció de fer 5 kilòmetres o bé els 10, per així ampliar les possibilitats de participar-hi i reforçar el caràcter popular de la prova.(àudio)

La sortida es farà a les 10 del matí, davant de l’escola Circell, i en el recorregut s’inclouen petits trams per camins i a l’interior del nucli passarà per llocs com la Rambla, la plaça Tedèum, pel costat del Local, pel carrer Llarg, per acabar al carrer Rafael de Casanovas.

Les inscripcions ja estan obertes i es tanquen el dia 15, tres dies abans de la prova, amb l’ànim de poder planificar en detall tots els aspectes i serveis que s’ofereixen als participants. (àudio)

Amb la voluntat de facilitar al màxim la participació a la prova, els organitzadors convoquen sessions prèvies de preparació per conèixer el recorregut. Són els dissabtes i els diumenge, de 5 a 6 de la tarda, a partir d’aquest cap de setmana. (àudio)

Per participar en la prova cal tenir un mínim de 14 anys. El preu de la inscripció és de 15 euros, amb xip de lloguer, i de 14 pels titulars de xip groc.

En aquestes darrers setmanes, els promotors de la cursa estan trobant nombroses mostres de recolzament per part de veïns que s’han ofert a col.laborar. També han trobat una molt bona resposta en els establiments del poble. Per més informació i inscripcions, es pot consultar la web de la cursa: http://cursa10kmoja.wordpress.com/

Document Actions