Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions per les escoles esportives i tallers que organitza l’Ajuntament

Tot i l'augment, en les escoles esportives el preu equival a 1'5 € per hora
Les activitats començaran la primera setmana d'octubre
Les activitats començaran la primera setmana d'octubre

dijous 20 setembre 2012

A partir d’aquest dijous ja es disposa de tot el material per a poder formalitzar les inscripcions per participar en les escoles esportives i tallers que organitza l’Ajuntament d’Olèrdola aquest curs 2012-13. Les activitats es preveuen iniciar la primera setmana del mes d’octubre i, tal i com ja es va anunciar, s’ha esgotat fins a l’últim moment per tal d’ajustar les quotes tant com es pugui, la qual cosa ha motivat aquest endarreriment en la distribució del material. L'Ajuntament també ha decidit que les inscripcions es mantinguin obertes uns dies després d'iniciar-se els tallers i escoles esportives, fins tancar els grups el 19 d'octubre .

Pel que fa a les escoles esportives, la principal novetat és el canvi de preu. Un dia a la setmana tindrà un preu de 40 euros el trimestre, mentre que per dos dies a la setmana l’import fixat és de 80 euros el trimestre. Tal i com explicava la tècnica de cultura i joventut de l’Ajuntament d’Olèrdola, Miriam Mulinari, ha calgut revisar els preus perquè fins ara l’aportació de les famílies no arribava a cobrir el 10% del cost del servei(àudio)

A Moja les escoles esportives es faran de dos quarts de 5 a les 6 de la tarda, els dilluns i els dimecres; mentre que a Sant Pere Molanta l’horari serà de 4 a dos quarts de sis de la tarda, els dimarts  i els dijous.

Miriam Mulinari explicava que, tot i que l’increment respecte l’any passat és important, el preu és molt ajustat i equival a un euro i mig per cada hora d’escoles esportives(àudio)

Les escoles esportives seguiran comptant amb tres modalitats: l’escola esportiva de base, per a alumnes de p5 i 1r; multiesports per a infants 2n a 6è i dansa i habilitats gimnàstiques, des de p5 a 6è. Aquest agrupament de dansa i habilitats gimnàstiques  és una altra de les novetats que presenta la programació aquest curs(àudio)

Els formularis d’inscripció es podran recollir i entregar als centres cívics de dos quarts de 6 de la tarda a les 8 del vespre, al Gatzara de Sant Pere Molanta els dilluns i els dimecres i a La Xarxa de Moja els dimarts i dijous, o bé a la seu de l’ajuntament d’Olèrdola de 8 del matí a les 3 de la tarda. Els formularis d’inscripció també es poden descarregar al web olerdola.cat

Document Actions