Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obres a l’edifici de l’Ajuntament per millorar l’accessibilitat i l’eficiència energètica

Mentre durin els treballs, l’Oficina d’Atenció Ciutadana es trasllada provisionalment al saló de sessions

dimarts 17 novembre 2015

 

Aquest dilluns la brigada de l’Ajuntament d’Olèrdola començava els treballs de millora de la planta baixa de l’edifici de l’ajuntament. Les obres tenen el propòsit de millorar l’eficiència energètica de l’edifici, la seva accessibilitat i l’organització dels serveis municipals, tal i com resumia l’arquitecta dels Serveis Tècnics de l’Ajuntament d’Olèrdola, Anna Rovira.(àudio)Obresajuntament2.JPG

Les obres comportaran substituir les finestres que queden de fusta a l’edifici de l’Ajuntament, per així millorar les condicions d’aïllament. També es col.locarà una doble porta automàtica al vestíbul d’entrada de l’Ajuntament, es procedirà a canviar el paviment i es millorarà l’organització de l’espai destinat a l’Oficina d’Atenció Ciutadana.(àudio)

Els treballs de paleta inclosos en la reforma de l’espai els assumeix la brigada de l’Ajuntament, mentre que per a la substitució de les finestres s’ha contractat una empresa especialitzada. El pressupost per a subministraments i mà d’obra externa puja a prop de 30.000 euros, dels quals gairebé 22.000 corresponen a la substitució de finestres.

Les obres a la planta baixa es preveuen completar en prop de 3 setmanes, mentre que la substitució de finestres s’estima que podria acabar abans de finalitzar l’any.(àudio)

Mentre durin els obres, l’Oficina d’Atenció Ciutadana estarà situada al saló de sessions de l’Ajuntament .

Les obres són un nou exemple de la funcionalitat i rendiment de la brigada de l’ajuntament. Es tracta d’un servei municipal que pot assumir l’atenció d’incidències quotidianes en l’espai públic al municipi( com reparacions de mobiliari, voreres, senyalitzacions i manteniment de camins) així com la realització d’obres com les que ara s’han començat a fer a l’edifici de l’Ajuntament.

Escolta l'entrevista a Anna Rovira, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions