Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obres d’una quinzena de socis de l’Associació Fotogràfica de Moja es poden veure exposades al Local Nou

L’exposició la formen una trentena de fotografies en blanc i negre i expressa l’elevat nivell assolit pels socis de l’AFM
Ignasi Blanca, president de l'Associació Fotogràfica de Moja
Ignasi Blanca, president de l'Associació Fotogràfica de Moja

dimarts 30 juliol 2019

 

Des d’aquest passat cap de setmana es pot veure al bar del Local Nou de Moja una exposició fotogràfica integrada per obres d’una quinzena de socis de l’Associació Fotogràfica de Moja.

La mostra s’inaugurava divendres a la tarda, dins dels actes de la Festa Major, i estarà exposada fins la Festa Major d’hivern, per Sant Macari. L’exposició l’integren una trentena de fotografies en blanc i negre fetes per quinze socis. Ignasi Blanca, president de l’Associació Fotogràfica de Moja, ens assenyala que als associats els hi motiva participar en l’exposició anual que s’organitza per Festa Major.(àudio)

Les fotografies són un explícit exemple de l’elevat nivell tècnic i artístic assolit pels membres de l’Associació. Inclou evocadors paisatges, retrats o bodegons.(àudio)

Les fotografies en blanc i negre tenen una força expressiva que les fa diferents, tal i com apunta el mateix president de l’AFM.

La mostra es preveu portar a partir de gener al local de l’associació de Veïns del barri de Sant Julià de Vilafranca.

Per un problema tècnic al servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Esperem que la incidència es pugui reparar en breu.

Document Actions