Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Octubre ple de compromisos per a l’Escola de Puntaires d’Olèrdola

Han participat en una Trobada a Andorra, van ser també a Olivella i han celebrat Santa Úrsula
Les puntaires van fer un berenar dissabte al Centre Cívic Gatzara
Les puntaires van fer un berenar dissabte al Centre Cívic Gatzara

dimecres 29 octubre 2014

L’Escola de Puntaires d’Olèrdola ha començat el curs 2014-15 amb molta energia. En el primer mes de represa de l’activitat, després de l’estiu, acumulen sortides i celebracions, gairebé cada cap de setmana. El diumenge dia 5 d’octubre participaven en una Trobada a Caldes d’Engordany, a Andorra. El diumenge dia 19 se les podia veure a Olivella, en motiu de les activitats de Viu el Parc. Aquest passat dissabte també van compartir un berenar per celebrar la seva patrona, Santa Úrsula. Enriqueta Mata, professora de l’Escola de Puntaires d’Olèrdola, ens explica que per a les puntaires va ser molt motivadora la visita que van fer a Andorra. (àudio)

Per les puntaires d’Olèrdola també és ben especial la trobada d’Olivella i no descuidar celebrar Santa Úrsula. En aquest cas, alternant el berenar un any a Sant Pere Molanta i l’altre a Moja.(àudio)

Abans d’acabar l’any 2014,  l’Escola de Puntaires encara tindrà temps de participar en una trobada tan concorreguda com la que es viurà a Vilanova, el proper 9 de novembre, o també ser a la multitudinària fira de Santa Llúcia de l’Arboç, el proper 14 de desembre. (àudio)

L’Escola de Puntaires anuncia que està començant a planificar la celebració del seu 20è aniversari, amb activitats que es preveuen fer durant la propera primavera.

Escolta l'entrevista a Enriqueta Mata, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions