Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Olèrdola acull 6 de les 30 funcions programades en la 28a Roda de Teatre de l’Alt Penedès

Des de la GATAP es valora que el compromís del municipi amb el teatre de proximitat és “modèlic”

dijous 18 octubre 2018

Amb 6 de les 30 representacions programades, Olèrdola és el municipi que més funcions acull de la 28a Roda de Teatre de l’Alt Penedès. Aquest compromís de l’Ajuntament amb el teatre de proximitat farà possible que des d’aquest octubre i fins el mes de març, amb puntualitat gairebé mensual,  hi hagi propostes teatrals diferents que enriqueixen l’agenda cultural del municipi.

Pere Joan Ullate, membre del grup de teatre l’Arrel i president de la GATAP, feia notar que cap obre repeteix i les 6 representacions programades a Olèrdola corresponen a 6 obres diferents.(àudio)

Des de la GATAP es qualifica com a modèlica aquesta aposta d’Olèrdola per la Roda.(àudio)

Abans d’acabar aquest 2018 ja es podran seguir tres propostes. Diumenge 28 d’octubre, a Sant Pere Molanta, Pirandó 84 representarà “Aquí no paga nio Déu”, de Dario Fo. El 17 de novembre actua “La companyia  es grata” a Sant Miquel, amb “155... i Escaig”;  i el grup l’Escorça porta a Sant Pere Molanta “Quan a l’escola ens donaven llet amb pols”, el 16 de desembre.

En aquesta edició de la Roda el grup El Folre de Sant Pere Molanta no hi aporta obra però sí l’Arrel de Sant Miquel, que repeteix amb “Un aire de família”. Pere Joan Ullate assenyala que pel grup serà tot un repte afrontar les actuacions consecutives que tenen el dissabte 27 a Cal Bolet de Vilafranca i l’endemà mateix, diumenge 28, a Torrelavit.(àudio)

La tercera i darrera funció que oferirà per la Roda el grup de Sant Miquel serà l’11 de novembre, a Sant Quintí de Mediona.

Escolta l'entrevista a Pere Joan Ullate, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions