Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Olèrdola acull dijous la caminada del cicle “A cent cap als cent”

Reunirà a 200 participants provinents de Santa Margarida i els Monjos, Badia del Vallès, Torrelles de Llobregat i de diferents punts d’Olèrdola
Imatge de la caminada de l'any passat
Imatge de la caminada de l'any passat

divendres 28 febrer 2020

 

El cicle de passejades “A cent cap als cent”, que promou la Diputació de Barcelona, s’atura dijous a Olèrdola. El municipi serà escenari d’ una caminada que preveu reunir a 200 participants, incloent veïns dels diferents nuclis d’Olèrdola, així com visitants dels altres tres municipis que completen el grup de caminades: Santa Margarida i els Monjos, Badia del Vallès i Torrelles de Llobregat.

Els autocars amb els inscrits a la passejada es preveu que arribin a la zona esportiva de Moja a dos quarts de 10 del matí. A les 10, l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, oferirà una salutació i donarà la benvinguda als participants. La passejada prevista és de 8’6 quilòmetres i recorre una part del conegut com a “camí romà o de l’aigua”, connectant Moja amb Sant Miquel d’Olèrdola passant per la Muntanyeta i el Fondo de la Vall.

El Local Rossend Montané acollirà el dinar de germanor i acte seguit s’oferirà un taller de ball en línia. Abans de les 4 de la tarda els autocars recolliran als assistents per a desplaçar-los de nou al seu lloc d’origen.

El cicle “A cent cap als cent” l’integren sortides gratuïtes per entorns naturals de la demarcació de Barcelona, amb el propòsit de fomentar l’activitat saludable entre la gent gran i afavorir una vida social activa.

Document Actions