Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Olèrdola acull el recital poètic i musical “Una passejada per la literatura grega i llatina”

Serà diumenge, s’inclou en el cicle “Poesia als parcs" i comptarà amb l’actriu Carme Callol i el cantautor Josep Tero

dilluns 19 octubre 2015

Revisitar textos clàssics amb l’atractiu de comptar amb interpretacions de qualitat i  experts comentaris que els contextualitzen. Tot, en un entorn natural privilegiat carregat d’història. Aquesta és la seductora proposta que arriba diumenge al migdia al Conjunt Monumental d’ Olèrdola de la mà del cicle “Poesia als parcs”. Amb entrada gratuïta, a partir de les 12 del migdia, es podrà gaudir del recital poètic i musical«Una passejada per la literatura grega i llatina».

La proposta presenta una mostra de textos de la literatura llatina, des de Plaute fins a Rutili Namacià, interpretats per l’actriu Carme Callol i pel cantautor Josep Tero, que també cantarà les seves versions de textos catalans inspirats en originals llatins. Clara Saperes, membre de la productora Tramoia Cutural i coordinadora del cicle, ens destaca que el recital comptarà amb els comentaris de presentació d’Eusebi Ayensa, especialista en el món clàssic.(àudio)

Textos com els que protagonitzen el recital adquireixen la categoria de clàssics perquè mantenen la seva vigència, tal i com apunta Clara Saperes.(àudio)

La tria d’Olèrdola per acollir aquest recital de textos clàssics no ha estat casual. Es volia posar èmfasi en el component històric i patrimonial que contenen parcs naturals com el d’Olèrdola .(àudio)

El cicle “Poesia als parcs” és una iniciativa promoguda per la Diputació de Barcelona des del 2004 i té el suport de la Institució de les Lletres Catalanes de la Generalitat de Catalunya. Amb aquest cicle es vol ajudar a difondre la poesia com una expressió artística lligada a la natura; especialment als espais protegits de la Xarxa de Parcs Naturals i d’altres de fora de Catalunya.

Escolta l'entrevista a Clara Saperes, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions