Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Olèrdola acull diumenge la 58a Marxa d’Orientació per Descripció de l’Agrupació Talaia

La prova puntua per la Copa Catalan de Marxes Tècniques i preveu reunir a prop de 300 participants

dijous 03 març 2016

L’Agrupació Excursionista Talaia de Vilanova ha triat Olèrdola com a escenari  aquest diumenge de la 58a Marxa d’Orientació per Descripció que organitzen. La prova és puntuable per la 18a Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat i també puntua per al II trofeu per equips Joan Virella. Cristòfor Soler, coordinador del grup de Marxes de l’Agrupació Excursionista Talaia, explicava que la marxa per descripció es distingeix de la resta de marxes perquè els participants han de completar un full de ruta orientant-se a partir de les descripcions que els hi són lliurades .(àudio)

L’Agrupació ha triat Olèrdola per les seves característiques físiques i perquè miren de localitzar indrets interessants on no hi hagi accés directe des de carreteres principals. Diumenge, els participants hauran de completar 14 quilòmetres de recorregut, amb sortida des de la finca Valldosera , prop de Can Trabal. Les persones que desitgin participar-hi sense ser federades també poden prendre part de la prova. (àudio)

La marxa preveu reunir a prop de 300 participants i comptar amb una norantena de persones en tasques d’organització.(àudio)

Des del municipi diferents empreses donen suport i  l’Ajuntament col·labora en la marxa en tasques logístiques, l’apartat de trofeus i amb el lliurament de llibres com a regal.

El dissabte a les 8 del vespre, al local de l’agrupació, es procedeix a fer el sorteig de l’ordre de sortida i el lliurament de la documentació . Les persones que desitgin formalitzar la inscripció  ho poden fer a través de la web http://aetalaia.cat o bé trucar al telèfon 93 893 12 57.

Escolta l'entrevista a Cristòfor Soler, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions