Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Olèrdola afronta l’inici de la preinscripció a les escoles bressol amb bones perspectives

Les sol·licituds es poden presentar des d’aquest dilluns i fins el proper divendres 24 de maig

dilluns 13 maig 2019

 

Les dues jornades de portes obertes, realitzades dilluns 29 d’abril i dijous 2 de maig, així com el degoteig de peticions d’informacions fan que les escoles bressol municipals d’Olèrdola afrontin l’inici del període de preinscripcions pel proper curs 2019-20 amb bones perspectives, tal i com explicava la regidora d’escoles bressol de l’Ajuntament d’Olèrdola, Anna Boada.(àudio)

Per a facilitar al màxim el tràmit de preinscripcions a les famílies, des de les escoles es fa arribar per correu electrònic la documentació que cal omplir. És una de les novetats d’aquesta preinscripció que destaca la directora de les escoles bressol, Mònica Rebollo.(àudio)

La sol·licitud s’haurà de lliurar a les escoles bressol entre aquest dilluns, 13 de maig, i el divendres 24 de maig.  A l’escola bressol Gotims de Moja l’horari de preinscripcions és de 8:30 a 9:30; i a l’escola bressol El Pàmpol, de 14:30 a 15:30h. Per a una millor organització, es pot trucar als telèfons 93 817 27 92 (Gotims) i el 607 59 83 25 (El Pàmpol) o bé al telèfon 679 99 25 64.

Un dels reptes de nou serà comprovar si hi ha demanda suficient per a obrir l’aula de nadons que s’oferta a l’escola bressol Gotims de Moja. Per a poder posar en marxa aquesta aula a partir del setembre, destinada a nadons nascuts abans del 12 de maig, es requeriria d’un mínim de 5 infants.

Document Actions