Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Olèrdola aporta 6 inscrits en l’Esquiada Jove que organitzen 7 ajuntaments de l’Alt Penedès

La sortida a la neu s’ha previst els propers dies 23 i 24 de febrer a La Molina
Imatge de l'Esquiada Jove de l'any passat
Imatge de l'Esquiada Jove de l'any passat

dijous 31 gener 2013

Gràcies a la suma d’esforços de set ajuntaments de la comarca, incloent el d’Olèrdola, pels propers dies 23 i 24 de febrer es pot oferir una sortida a la neu per a joves de 1r a 4t d’ESO . Les inscripcions per participar en aquesta nova Esquiada Jove es tancaven divendres. Entre els 56 joves inscrits hi ha 6 que són d’Olèrdola. Els municipis que organitzen l’activitat no han cobert totes els places i això ha permès que joves d’altres municipis hagin pogut participar finalment en aquest sortida.

Miriam Mulinari, tècnica de joventut de l’Ajuntament d’Olèrdola, destacava que tothom que s’ha interessat per la sortida ha pogut tenir plaça. (àudio)

Els joves d’Olèrdola ara seran convocats a una reunió dedicada a conèixer els detalls de les condicions tècniques i el funcionament de l’esquiada. (àudio)

Per Miriam Mulinari, el treball mancomunat amb altres municipis sempre és profitós. També fa notar l’efecte del Base Olèrdola a l’hora de ser altaveu de l’activitat entre infants que resideixen en diferents municipis.(àudio)

Els ajuntaments que organitzen l’activitat són els d’Avinyonet, Font-rubí, Sant Martí Sarroca, Vilobí del Penedès, Les Cabanyes, Sant Cugat Sesgarrigues i Olèrdola.

L’Esquiada Jove es tornarà a fer a La Molina i l’allotjament serà en el xalet i refugi d’aquesta estació d’esquí de la Cerdanya. El pack bàsic, amb allotjament i fortfait per dos dies, més assegurança i transport, té un preu de 103 euros. També hi ha la possibilitat de llogar el material, per 21 euros. El lloguer de l’snow valdrà 27 euros i les classes d’iniciació, amb dues hores per dia, tindran un cost de 22 euros.

Escolta l'entrevista a Miriam Mulinari, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions