Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Olèrdola aporta 7.500 euros a La Marató de TV3 sumant les activitats organitzades per entitats

Es van fer fins 8 iniciatives, sent la cursa Vallmoranta la que va recaptar més diners, amb 4.233€
Una de les novetats han estat els tallers a Sant Pere
Una de les novetats han estat els tallers a Sant Pere

divendres 19 desembre 2014

La solidaritat és un valor ben present al municipi d’Olèrdola. Un bon termòmetre que així ho expressaria és la gran implicació del municipi amb La Marató de TV3. I és que, més enllà de les aportacions individuals fetes des de casa per cadascú, si sumem la xifra recaptada gràcies a activitats organitzades per entitats del municipi s’obté una quantitat gens menyspreable. Gairebé 7.500 euros. Aquesta xifra s’ha obtingut a través de 8 iniciatives diferents, realitzades entre Sant Pere Molanta i Moja.

Més de la meitat dels diners aportats des d’Olèrdola per actes fets per entitats es comptabilitzen gràcies a la 4a edició de la cursa Vallmoranta. La participació de 340 persones el passat 22 de novembre  va traduir-se en una recaptació final de 4.233 euros.

Des del Casal d’Avis de Moja es manté el vincle amb la Marató a través d’un dinar solidari. Amb aquest àpat es van recaptar 616 euros que, sumats als 584€ d’aportacions voluntàries, fa que l’entitat hagi pogut ingressar al compte de La Marató un total de 1.200 euros.

El Casal d’Avis de Sant Pere Molanta va aprofitar el dinar del seu 9è aniversari, celebrat el 15 de novembre, per a recaptar 440 euros.

Una altra activitat arrelada al municipi relacionada amb La Marató és la matinal solidària de tallers organitzada per l’AMPA de l’escola Circell de Moja, programada dissabte 13 de desembre. Es van assolir 494 euros, que afegits als 66 euros recaptats durant el dinar de la Festa de les Famílies, fan que l’AMPA hagi assolit fins a 560 euros aquest 2014 per La Marató.

Els Joves de Moja també han fet la seva aportació a La Marató. Diumenge 14 de desembre programaven cinema al Local Nou, amb la projecció de “Frozen” i “Plan en Las Vegas”. Malgrat la discreta assistència, es van recaptar fins a 200 euros.

I a Sant Pere Molanta, el grup de teatre El Folre, va tornar a mobilitzar-se en motiu de La Marató. Organitzaven la representació de l’obra “Diner(molt) negre” a càrrec dels Amics del Teatre de La Ràpita, el passat diumenge 7 de desembre. La col.laboració dels 150 assistents va permetre recaptar 610 euros en el sorteig de la panera, 200 euros més que l’any passat.

A Sant Pere Molanta també s’estrenaven dues novetats per La Marató. El Formiguer, entitat de recent creació, va organitzar diumenge tallers infantils. Hi van participar una vintena d’infants i es van poder recaptar 74’42€. Una de les integrants d’El Formiguer, Érika Martínez, explicava que l’entitat tenia molt clar que volien fer alguna activitat per La Marató.(àudio)

EL Formiguer també va recollir joguines per la campanya “Cap infant sense joguina”,que organitza Creu Roja. Érika Martínez destaca que des d’El Formiguer volen transmetre als infants la importància d’ajudar als altres.(àudio)

L’altra novetat provinent de Sant Pere Molanta per aquesta Marató, va ser el taller familiar de country que es va organitzar diumenge a la tarda, a la sala de la Societat, a càrrec del grup Gatzara Country. Va reunir a una seixantena de persones i va assolir recaptar 178 euros.

 

 

 

 

Document Actions