Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Olèrdola aporta 8.900€ a La Marató de TV3 sumant els actes públics convocats per entitats

La meitat s’obtenien gràcies a la cursa d’orientació solidària “Vallmoranta”, realitzada el passat 19 de novembre

dijous 22 desembre 2016

Un any més, la Marató de TV3 ha evidenciat l’elevat compromís solidari present a Olèrdola. Durant un mes i fins aquest darrer cap de setmana de celebració de La Marató, s’han realitzat al municipi  propostes ben variades en diferents nuclis  que combinaven aquesta finalitat solidària amb la programació d’activitats culturals i de lleure. Sumant totes les activitats públiques convocades per entitats del municipi, en aquesta edició de La Marató s’han recaptat 8.900 euros.

Pel volum de diners recaptats, cal assenyalar que la cursa d’orientació solidària “Vallmoranta”, celebrada el passat 19 de novembre, ja va arribar a recaptar gairebé la meitat dels 8.900 euros totals del municipi, amb 4.468 euros assolits. Seguint la tendència dels darrers anys, la segona entitat del municipi que més diners aporta a la Marató és el Casal d’Avis de Moja. Enguany, gràcies al dinar solidari del passat 13 de novembre i a les aportacions de socis, s’ha arribat a la xifra de 1.452 euros donats.

Dues activitats més  amb seu a Sant Pere Molanta superaven el miler d’euros destinats a La Marató. El grup Gatzara Country podia ingressar 1.057 euros  fruit de la gran diversitat de propostes que han impulsat aquest any. El grup de teatre El Folre, de la seva banda, podia recaptar 1.017 euros després de  l’exitosa estrena a casa de l’obra “Entre dones”, aquest diumenge.

El Casal d’Avis de Sant Pere Molanta, durant el dinar del seu 11è aniversari, va poder aportar a la Marató 500 euros, mentre que la caminada i la degustació d’esmorzars a Moja, organitzades per l’AMPA de l’escola Circell i el grup de Carnaval, van acabar reportant 356 euros.

A Sant Miquel, les activitats convocades pel grup de carnaval “Tots per Un”, van tenir un seguiment discret i només es van poder assolir 50euros.

A aquests 8.900 euros recaptats en actes públics convocats per entitats del municipi, caldria afegir-hi també els 360 euros recollits aquest passat dissabte, a Sant Pere Molanta, durant el Concert de Nadal de l’Alt Penedès  que oferia Essència de Gospel,  sota l’organització del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i de l’Ajuntament d’Olèrdola.

Document Actions