Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Olèrdola atrau a 740 visitants en tres anys de Rutes pel Patrimoni

La darrera visita d’aquest 2018 es feia diumenge a Viladellops i reunia a una seixantena de participants

dimarts 11 desembre 2018

 

Amb una seixantena de participants, provinents de Barcelona, Manresa, Terrassa, Vilanova ,Vilafranca i del municipi, aquest diumenge 9 de desembre es posava fi a Viladellops a les Rutes pel Patrimoni d’Olèrdola que ha organitzat l’Ajuntament aquest 2018. La feta a Viladellops ha estat la visita amb més participació de l’any i ha permès conèixer emblemes del patrimoni d’Olèrdola com la seva torre medieval o l’església romànica. Durant la visita també s’accedia al celler de 1.877 i al Centre de Documentació de la Família Desvalls, que conté documentació d’importància històrica com les Capitulacions de Cardona de 1714 o  la Carta de poblament d' Olèrdola del 1108.

Abans de Viladellops, aquestes rutes pel patrimoni organitzades per l’Ajuntament han suposat visitar també enguany les barraques de pedra seca, el Conjunt monumental, el Pla dels Albats, Moja, el Sant Sepulcre i Sant Pere Molanta.

En 3 anys de Rutes pel Patrimoni s’ha comptat amb 740 visitants. Amb 320 persones assistents, les visites al Sant Sepulcre són les que més interès han despertat.

Des de l’Ajuntament s’assenyala que aquesta oferta de sortides ha enriquit i complementat les activitats de difusió i les visites guiades que al municipi promou de manera periòdica el Museu d’Arqueologia al Conjunt monumental i la Diputació de Barcelona al Parc Natural.

Document Actions