Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Olèrdola bategarà ben fort per La Marató aquest cap de setmana

Fins a 22 activitats s’ofereixen al Local Nou aquest dissabte i diumenge gràcies a “Olèrdola amb La Marató”
Yolanda Lirón, Àngels Rísquez, Ivana Arqués i Mari Carme Villanueva
Yolanda Lirón, Àngels Rísquez, Ivana Arqués i Mari Carme Villanueva

dimecres 14 desembre 2022

Per sisena edició, aquest 2022 es torna a organitzar un ampli desplegament d’activitat solidària al municipi a benefici de La Marató. Des del 30 d'octubre i fins ben entrat el mes de gener s’han programat activitats que tenen el propòsit de recaptar fons per a destinar-los a la salut cardiovascular, el motiu de La Marató d’enguany. Coincidint amb el cap de setmana de La Marató, aquest dissabte i diumenge serà quan es concentri una major intensitat de propostes. Fins a 22 activitats, entre dissabte i diumenge, es podran seguir al Local Nou de Moja. S’inclouen actuacions musicals, de ball, actuacions dels balls populars de Moja, monòlegs d’humor, àpats, així com un espai per a la difusió i la prevenció, de la mà de la xerrada que oferirà diumenge a la tarda el cardiòleg, fill d’Olèrdola, Enric Cascos.

El programa tan ambiciós és possible gràcies a la implicació d’entitats i a la direcció d’una comissió formada per quatre entusiastes veïnes que han contagiat les seves ganes a un nombrós grups de col·laboradors. Elles són Yolanda Lirón, Àngels Rísquez, Mari Carme Villanueva i Ivana Arqués.

La idea de fer a Olèrdola “Una marató de La Marató” va ser una inspiració de Yolanda Lirón, com ella mateixa exposava en una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola. Després de les 5 edicions fetes, el projecte s’ha consolidat i ha comptat amb la complicitat d’entitats i molts veïns i veïnes.(àudio)

Per a tenir-ho tot a punt ha estat necessària molta feina prèvia, tal i com recordava Àngels Rísquez. (àudio)

Aquest cap de setmana al Local Nou i durant aquests dies, en les diferents activitats, s’ha pogut comprovar el compromís solidari de les entitats d’Olèrdola. Mari Carme Villanueva exposava que un dels propòsits d’”Olèrdola amb La Marató” és el de mostrar el dinamisme associatiu d’Olèrdola.(àudio)

L’any passat es van superar els 8.000 € de recaptació, sumant totes les aportacions provinents de les activitats programades. Ivana Arqués assenyalava que aquella xifra va suposar doblar la quantitat assolida l’any anterior. (àudio)

 Consulta el detall de la programació i les diferents modalitats d’aportacions per accedir al Local Nou clicant aquí.

Escolta les dues entrevistes a les organitzadores d"Olèrdola amb La Marató", realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Arxius Adjunts

Galeria d'Imatges

MaratóDissabte0b.jpg
MaratóDissabte1.jpg
MaratóDissabte2.jpg
MaratóDissabte2.jpg
MaratóDissabte3.jpg
MaratóDissabte3.jpg
MaratóDissabte4.jpg
MaratóDissabte5.jpg
MaratóDissabte6.jpg

Document Actions