Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Olèrdola confia que obtindrà de la Diputació una aportació similar a la rebuda en el passat mandat

L’alcalde espera concretar la distribució de les quantitats en una reunió amb el vicepresident de la Diputació
La millora de l'accés a Moja és un dels projectes sol.licitats
La millora de l'accés a Moja és un dels projectes sol.licitats

dimecres 13 març 2013

L’Ajuntament d’Olèrdola confia que obtindrà de la Diputació de Barcelona una assignació econòmica similar a la rebuda durant l’anterior mandat municipal.  Aquest dimarts, en una reunió celebrada a la seu del Consell Comarcal amb alcaldes de municipis de l’Alt Penedès, el vicepresident de la Diputació responsable de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat, Joaquim Ferrer, va presidir les meses de concertació per avaluar els projectes que se subvencionen dins de la convocatòria del Pla “Xarxa de Governs locals 2012-2015”. L’alcalde d’Olèrdola, Josep Tort, explicava que no marxava “del tot satisfet” d’aquesta trobada perquè hi ha una rebaixa en la previsió que es tenia, tenint com a referència les quantitats obtingudes en anteriors mandats. Des de la Diputació s’ha plantejat la possibilitat, a través d’una altra línea de subvencions, de facilitar finançament afegit al que inicialment es planteja per a Olèrdola des del pla Xarxa de Governs Locals. L’alcalde es mostra prudent i espera que, sumant les quantitats , es pugui arribar a una aportació similar a la del darrer mandat.(àudio)

Segons s’ha exposat aquest dimarts, la previsió és que els  municipis de la comarca rebin de la Diputació, en el marc d’aquest pla, un total d'onze milions d'euros. Es tracta d’una quantitat global una mica superior a la que es va assignar a l’Alt Penedès durant el mandat anterior. En el cas d’Olèrdola però, segons assenyala Josep Tort,  la Diputació planteja una “reducció força important” en aquestes aportacions que permeten fer obres al municipi.(àudio)

Amb l’ànim de clarificar els projectes que es recolzen i la part de finaçament que assumeix la Diputació, l’alcalde preveu mantenir una reunió amb el mateix vicepresident, Joaquim Ferrer, passada la Setmana Santa.(àudio)

L’Ajuntament d’Olèrdola aspira a obtenir entre 350.000 i 400.000 euros. Els projectes que s’han presentat inclouen la substitució de làmpades per estalviar consum energètic, l’execució d’obres d’accés al nucli de Moja, l’obtenció de diners després d’haver completat l’Ajuntament la millora i adequació de la zona esportiva i lúdica de Daltmar i la urbanització d’una nova plaça a Sant Pere Molanta.

Escolta l'entrevista a Josep Tort, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions