Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Olèrdola continua atraient filmacions i aquest dijous ha acollit el rodatge d’un anunci de begudes

El rodatge s’ha fet prop de l’església de Sant Pere Molanta i el sector anuncia que seguiran les filmacions al municipi

divendres 26 gener 2018

Aquest dijous a la tarda la productora MC Guffin Estudio Audiovisual  ha realitzat a Olèrdola la filmació d’algunes seqüències d’un anunci publicitari de la marca de begudes de civada CYP. El rodatge es va realitzar en un dels camins propers a l’església i al camp de futbol de Sant Pere Molanta, i l’acció que s’hi va enregistrar consistia en un noi que canviava una roda punxada del seu vehicle mentre al seu  costat passava un altre cotxe. La campanya publicitària es podrà veure properament en diferents televisions de cobertura estatal i internet.anunci2.jpganunci3.jpg

La filmació ha arribat a Olèrdola de la mà de Node Film Clúster Costa Barcelona. El seu director tècnic, Santi Roig, ha indicat que el camí pel rodatge va ser escollit “per l’aspecte de carretera inhòspita”.

Des de Node Film Clúster  van començar fa uns mesos una tasca de prospecció i catalogació dels diferents indrets que hi ha al Penedès i al Garraf, per tal de donar-los a conèixer als professionals del sector. Aquestes localitzacions han de complir diferents característiques, on no sempre la plasticitat és el factor determinant. El rodatge d’aquest dijous és fruit d’aquesta tasca tot i no ser el primer cas, tal i com recorden des de Node Film Clúster.

Node Film ha destacati que Olèrdola té una  diversitat de paisatges que fa que el terme municipal sigui atractiu per acollir aquest tipus de filmacions.  Santi Roig ha fet notar que a Olèrdola hi conviuen “planícies envoltades de vinyes, camins asfaltats de diferents amplades, zones amb muntanyes amb diferents tipus de vegetació, vistes privilegiades del Penedès, com la carretera del Castell, o la C-15Z que dona la possibilitat de rodar en una carretera gran amb un índex de circulació baix”. A aquestes característiques del territori, cal sumar-hi “la recent implantació d’unes ordenances específiques per rodatges i sobretot la bona predisposició de l’Ajuntament a acollir rodatges en el terme” . Així, tot fa  preveure que es vagi incrementant al municipi “l’activitat d’aquest sector econòmic que porta implícit ingressos per recaptació directa en taxes, però sobretot la promoció del territori, donat que la difusió   d’aquestes filmacions ben sovint és internacional”.

Document Actions