Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Olèrdola destaca en les rues de Carnaval per quantitat i qualitat

“Des de les profunditats de Sant Pere” emergeix com una de les propostes favorites per a optar a premis

dilluns 20 febrer 2017

Hem deixat enrere el primer dels tres caps de setmana consecutius marcats al Penedès per les convocatòries de Carnaval. Olèrdola no hi falta i té un accentuat protagonisme. Si tenim en compte la quantitat de propostes que es generen i la seva qualitat, Olèrdola es confirma de nou com un dels municipis que més intensament viu el carnaval.

Amb seu a Sant Miquel, el grup “Tots per un” ha optat aquest any per no fer carrossa i centrar els seus esforços en oferir una animada comparsa plena color. Portem per “Els colors de l’Iris” i compten amb 98 inscrits.CarrossaMoja.JPG

El grup de Carnaval de Sant Pere Molanta ha deixat bocabadats a molts espectadors que han seguit les rues de les Cabanyes i la Múnia, el dissabte; així com les de Sant Jaume i Sant Martí, el diumenge. “Des de les profunditats de Sant Pere” té una espectacular carrossa amb un peix ben llampant i original. Amb una disfressa de fantasia que recrea els peixos d’un fons marí, en la comparsa hi “neden” fins a 242 persones. Tot un rècord d’inscripcions que fa que el grup de Sant Pere se situï entre el pom de favorits per optar a premis en les rues competitives.

El grup de Moja ha portat la seva cívica gresca a tres rues aquest primer cap de setmana de Carnaval: a les Cabanyes, a La Múnia i a Sant Martí. La proposta és tot un merescut auto homenatge, commemorant els 20 anys de grups de Carnaval a Moja. Són 170 persones i la seva proposta porta per nom “Temps de Festa”. La carrossa inclou un panell amb imatges de les carrosses i disfresses que han elaborat aquests 20 anys i l’element central és un enorme i impactant rellotge de sorra. El grup de Moja, en el concurs del Casino de Vilafranca, va obtenir el premi del públic.

Després de reposar uns dies, aquest cap de setmana afronten el cap de setmana de més intensitat. La primera cita serà divendres al vespre a El Vendrell. Diumenge al migdia, els grups d’Olèrdola no faltaran en la rua de Santa Margarida i els Monjos, una de les rues més concorregudes pel públic familiar degut al seu horari matinal.

Document Actions