Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Olèrdola és escenari de tres propostes del Festival EVA

Acull un Curs de Lectures en veu alta, un espectacle familiar a Sant Pere i al castell Màrius Serra narrarà “Quiet"
Fragment del cartell que anuncia el Festival
Fragment del cartell que anuncia el Festival

divendres 03 juny 2016

Tres propostes de les 38 activitats que recull la 12a edició del Festival EVA tenen com a escenari Olèrdola. El municipi manté així el seu vincle amb el festival de narració i tradició oral En Veu Alta, que té lloc del 10 al 19 de juny en 12 municipis del Penedès.

La primera activitat a Olèrdola s’ha programat el dissabte 11 de juny, amb un Curs de Lectures en Veu Alta. El dissabte 18 per la tarda hi haurà un espectacle familiar a la Societat Principal-Unió de Sant Pere Molanta i l’endemà, diumenge 19 de juny, Màrius Serrà narrarà al Conjunt Monumental vivències recollides en el seu llibre “Quiet”.

El Curs de Lectures en Veu Alta es farà en horari de 10 a 14:00h de dissabte 11 de juny, al Centre Cívic La Xarxa de Moja i serà conduït per l’actriu Mia Esteve. Es tracta d’una activitat que complementa el programa de voluntariat lector que s’inclou en el festival Eva i que ofereix la possibilitat de llegir en públic en fins a 9 espais . Qui vulgui guanyar confiança i aprendre i millorar la lectura en veu alta, té aquesta oportunitat de participar en aquest curs. Jordina Biosca, directora del Festival, explica que pel públic en general el curs té un preu de 15 euros i que, en el cas d’Olèrdola, l’Ajuntament ofereix la inscripció gratuïta per a col·lectius com els membres del Club de Lectura.(àudio)

Les inscripcions són limitades i es poden fer a l’adreça de correu electrònic lectures@enveulata.com o bé trucant al telèfon 650 473 639.

El dissabte 18 de juny, a les 17:30, el Festival EVA torna a la Societat Principal-Unió de Sant Pere Molanta amb un espectacle familiar. Engruna Teatre explicarà “El perquè de les coses”, un espectacle “molt acurat”, tal i com resumia Jordina Biosca.(àudio)

Diumenge 19 de juny, a les 7 de la tarda, Màrius Serrà protagonitzarà al castell d’Olèrdola “Les entranyes de l’Eva”  , un espai que el Festival dedica a que els narradors expliquin les seves pròpies vivències. En aquest cas Serra exposarà “Quiet” ,el llibre on narra la convivència i la vida al costat del seu fill, en Llullu, que va néixer amb paràlisi cerebral i que va morir d’una parada cardiorespiratòria ara fa set anys. L’activitat és gratuïta i la innegable capacitat comunicativa de Màrius Serra fa que sigui una proposta recomanable per a tots els públics.(àudio)

El Festival Eva té enguany el seu epicentre en Sant Sadurní. Podeu consultar els detalls de tota la programació a www.enveualta.com.

Escolta l'entrevista a Jordina Biosca, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions