Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Olèrdola es lleva enfarinada i sense incidències per la nevada

L’àmplia majoria de les famílies han optat per no portar els infants a les escoles

dimecres 28 febrer 2018

Després de la neu caiguda de manera generalitzada durant la nit, aquest matí de dimecres Olèrdola s’ha llevat enfarinada. Aquesta matinada la neu ha agafat molt lleument i només era ben perceptible en marges, camps i als vehicles, però no així en carrers i vies de circulació, llevat de carrers de Daltmar.

Els agents municipals d’Olèrdola confirmen que durant aquestes darreres hores al municipi no s’ha registrat cap incidència remarcable. Sí que han atès a nombrosos veïns que preguntaven per l’estat de les carreteres i els camins, inquiets per si podien desplaçar-se en vehicle.

La conseqüència més evident de la nevada al municipi ha estat l’alteració de l’activitat escolar. Abans de les 9 del matí, només l’escola bressol Gotims de Moja registrava una assistència d’infants equiparable a la de qualsevol dia. En canvi, a l’escola Circell de Moja només han anat a l’escola 4 infants, dels 237 matriculats. I  l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta  només compta aquest matí de dimecres amb una cinquantena d’infants, dels 160 matriculats. Recordem que el transport escolar ha estat suspès.

El consultori mèdic de Moja ha obert aquest matí però les visites mèdiques s’han ajornat.

Els serveis municipals han estat actius per minimitzar al municipi els efectes d’aquest episodi de neu. La brigada aquest dimarts va escampar sal a l’eix Rossend Montané, al camí de Daltmar i en els carrers d’aquesta urbanització del municipi, el punt més alt d’Olèrdola que acostuma a registrar majors acumulacions de neu. Els agents també han estat operatius atenent consultes dels veïns, insistint en el missatge emès per Protecció Civil d’evitar desplaçaments que no siguin estrictament necessaris i recomanar que en cas d’haver d’agafar el vehicle es circuli amb la màxima precaució.

Es pot seguir l’evolució de l’episodi de neu al web meteo.cat

Document Actions