Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Olèrdola és un dels 12 municipis participants en la nova proposta de turisme familiar "A la recerca dels Vitis"

Aquest joc digital convida a conèixer llocs singulars del Penedès de la mà dels Vitis, uns éssers màgics que viuen amagats pels municipis

dimecres 29 març 2023

Consorci de Promoció Turística del Penedès/redacció

Aquest dilluns  s'ha presentat al Castell de Penyafort de Santa Margarida i els Monjos "A la recerca dels Vitis" una nova proposta turística, única i singular, per gaudir en família recorrent indrets emblemàtics ubicats en 12 municipis de la comarca de l'Alt Penedès. Olèrdola és un dels municipis que hi participen, amb una proposta de trobar el “viti arqueòleg”  al Conjunt monumental.

 "A la recerca dels Vitis" surt a la llum després de prop de dos anys de treball, en coordinació amb els municipis i recursos implicats, amb l'objectiu de donar a conèixer els diferents recursos i indrets del territori, generar una ruta que incentivi la mobilitat per la destinació, diversificar l'oferta turística, garantir una experiència a mida pel turisme familiar i afavorir a la desestacionalització amb una proposta disponible 365 dies a l'any.

"A la recerca dels Vitis" compta amb dos grans còmplices, un joc digital i pràctic apte per nens d'edats entre 5 i 12 anys i dels "VITIS" uns éssers màgics i únics que viuen amagats pels municipis.

Webapp, web i àlbum de cromos

El joc té un fàcil accés per l'usuari, és una activitat gratuïta pel consumidor i té una imatge gràfica moderna i propera al públic familiar amb un to didàctic i alegre. Un disseny personalitzat que el fa molt atractiu i que també aporta un valor valuós a l'usuari perquè a través dels reptes fa una funció didàctica i dona informació d'interès que li permet descobrir l'oferta del municipi en el qual es troba. Així doncs, es compten amb diferents suports de promoció: senyalització en el recurs que permet accedir al joc a través d'una webapp només accessible des de la ubicació del recurs; una web; i un àlbum amb cromos col·leccionables. 

La proposta s'ha concebut de tal manera que sigui un projecte escalable, que pugui créixer en un futur. El Consorci de Promoció Turística del Penedès és l'ens coordinador i promotor, i ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona i els ajuntaments per finançar aquest projecte. Avui, 12 municipis formen part de la proposta, Avinyonet del Penedès, Castellví de la Marca, Gelida, Les Cabanyes, Olèrdola, Sant Margarida i els Monjos, Sant Martí Sarroca, Sant Sadurní d'Anoia, Subirats, Torrelles de Foix, Vilafranca del Penedès i Vilobí.

Segons el president del Consorci, Ramon Riera, aquesta nova proposta de turisme en família ens ofereix noves oportunitats per posicionar al territori i alhora també ens ha permès crear una nova pàgina en el web de penedesturisme on vincular altres propostes d'interès per gaudir del Penedès en família.

Podeu consultar tota la informació a www.elsvitis.cat

Document Actions