Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Olèrdola és un dels 14 municipis de l’Alt Penedès que rebrà la Flama del Canigó

La flama passarà per Moja i arribarà a Sant Miquel, on s’encendrà una foguera

dijous 16 juny 2016

Fins a 14 municipis de la comarca, incloent Olèrdola, rebran el proper 23 de juny la Flama del Canigó. Al municipi, l’arribada de la flama que encén les fogueres de Sant Joan permetrà celebrar aquesta festa nacional de forma “senzilla i emotiva”, tal i com destacava Helena Mestre, coordinadora a Olèrdola de l’Assemblea Nacional Catalana.(àudio)

La Flama del Canigó arribarà a ¼ de 9 a Moja. Davant del Celler Cooperatiu es preveu que hi hagi una petita aturada d’avituallament per després realitzar el trajecte fins a Sant Miquel. Davant de l’Ajuntament, a tres quarts de 9 del vespre,s’encendrà una foguera i es donarà lectura a un manifest. En acabar se servirà coca i cava per a tothom.(àudio)

Els veïns que ho desitgin poden col·laborar activament en la celebració aportant materials per a la foguera o bé assumint algun dels relleus per transportar la flama que coordina Correm per la Terra.(àudio)

Des de l’ANC es pensa que la celebració d’aquest any pot marcar un precedent perquè l’any que ve es plantegi fer a Olèrdola una revetlla de Sant Joan amb més continguts i la implicació de més entitats.

Escolta l'entrevista a Helena Mestre, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola,  clicant aquí

Document Actions