Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Olèrdola és un dels 17 jaciments catalans que participen en el 15è Cap de Setmana Ibèric

Diumenge s’ha programat la visita i el taller de degustació “El vi en l’alimentació ibèrica”
Cada any Olèrdola participa en el Cap de Setmana Ibèric(foto:arxiu)
Cada any Olèrdola participa en el Cap de Setmana Ibèric(foto:arxiu)

divendres 02 octubre 2015

La seu d’Olèrdola del Museu d’Arqueologia de Catalunya és un dels 17 jaciments catalans que participen aquest cap de setmana en la 15a edició del Cap de Setmana Ibèric. Cada any aquest programa organitza les seves activitats entorn a una temàtica comuna. En aquesta ocasió s’ha optat per dedicar les propostes a la cuina, el menjar i el veure en època ibèrica.

A Olèrdola, tant dissabte com diumenge hi haurà jornada de portes obertes, des de les 10 del matí a dos quarts de 6 de la tarda. Per diumenge s’ha programat la visita i el taller “El vi en l’alimentació ibèrica”. Xavi Esteve, arqueòleg i guia de Tríade Serveis Culturals, avança que l’activitat permetrà conèixer com vivien i s’alimentaven els habitants d’Olèrdola de fa més de 2.500 anys. L’activitat acaba amb tast de begudes i menges.(àudio)

La visita permetrà conèixer elements bàsics per a l’elaboració dels aliments dels ibers, com els molins, però també es podrà conèixer el funcionament d’un tel·ler d’època ibèrica.(àudio)

Activitats com les de diumenge permeten de nou difondre la importància del jaciment d’Olèrdola i ratifiquen l’encert de participar en iniciatives conjuntes de difusió com el Cap de Setmana Ibèric.(àudio)

Per facilitar la màxima participació, el taller i visita de diumenge s’ha programat en tres horaris diferents: a les 11, a les 12 i a les 13h.

Escolta l'entrevista a Xavie Esteve, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions