Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Olèrdola està de Trobada aquest cap de setmana

A les portes de la 40a edició i després de 2 anys sense poder-se celebrar, l’alcalde, Lucas Ramírez, convida a participar-hi i recorda que el propòsit de la Trobada és “fomentar la relació entre les persones de tot el municipi”

divendres 03 juny 2022

 

Aquest cap de setmana es viurà la 40a edició de la Trobada d'Olèrdola. En l’escrit de salutació que acompanya el programa d’actes, l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, fa una crida i anima a la ciutadania a participar de la festa del municipi, després de 2 anys de no poder-se realitzar a causa de les restriccions provocades per la COVID. En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, Ramírez recordava que l’esse`ncia de la Trobada es manté amb els actes més concorreguts que s’han anat consolidant en els anys anteriors de la festa. (àudio)

En l’escrit l’alcalde indica que “per fi podem oferir amb total normalitat i tranquil·litat les activitats que fan que la Trobada d’Olèrdola sigui un espai per gaudir de l’entorn, amb la millor companyia”. Ramírez assenyala en el text que la festa del municipi és “un punt de trobada que té com a objectiu , des de sempre, fomentar la relació entre les persones de tot el municipi”. Lucas Ramírez incidia en què la trobada té el seu epicentre en el Conjunt monumental perquè el Castell d’Olèrdola és el símbol d’unió de tot el municipi.(àudio)

Escolta l'entrevista a Lucas Ramírez, realitzda per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Programació ben variada i espectacles de qualitat

La Trobada començarà aquest divendres 3 de juny amb el 29è sopar de regidors/es i exregidors/es, a dos quarts de 10 de la nit, al Restaurant Masia Segarrulls.

Dissabte a partir de les 5 de la tarda s’ha fixat el moment per poder accedir a l’acampada al Conjunt monumental. Caldrà presentar el resguard d’inscripcions.

Des de les 5 de la tarda a les 8 del vespre els més petits tindran a la seva disposició jocs inflables infantils i de 6 a 8 s’oferirà un circuit de jocs sostenibles, a càrrec d’Albirem. A les 6 de la tarda se servirà una xocolatada popular.

I a les 7 de la tarda la “Micro Troupe” portarà a la Trobada l’espectacle de titelles “El Falcó i El Príncep”, inspirat en Mir Geribert. Dissabte al vespre no hi faltarà la botifarrada popular, a partir de dos quarts de 9 del vespre. Els tiquets, al preu de 3 €, es poden comprar en establiments del municipi o a la mateixa Trobada

Monòleg i Tribute Queen

I dins de les apostes per espectacles de qualitat, abans d’acabar el dissabte es podrà seguir el monòleg “Nacido del revés”, de Gabriel Córdoba”, a les 9 de la nit. I a continuació, a dos quarts d’11 de la nit, concert “Show must go on-Tribute a Queen”. 

El primer dels actes de diumenge 5 de juny serà , a partir de les 9 del matí, la sardinada popular que cuinaran els integrants del Grup gastronòmic Tres Pins. Des de les 10 a les 12 del migdia es podrà  participar al concurs de dibuix. En aquesta ocasió la novetat és la nova modalitat de pintar samarretes o bosses de roba, a partir de 3r de primària.

Balls populars i premi Rossend Montané

A les 11 del matí, al Pla dels Albats, mossèn Xavier Aymerich oficiarà una missa solemne. I a partir de les 12 del migdia, s’ha programat l’acte de lliurament dels premis del concurs de dibuix infantil i l’acte de lliurament del premi Rossend Montané. A continuació els balls folklòrics del municipi faran la seva aportació a la Trobada d’Olèrdola i oferiran una exhibició.

Paella, “La Tresca i La Verdesca” i super-tirolina

En aquesta 40a edició no hi faltarà la paella popular. El preu del tiquet és de 6 €.

I a 2/4 de 5 de la tarda el grup La Tresca i la Verdesca inundarà la Trobada de bon  rotllo amb l’espectacle infantil “Històries d’Aigua!” Per no perdre’s cap proposta de l’espectacle es recomana portar banyador i  xancles.

I a partir de les 5 de la tarda, qui ho desitgi podrà provar la super-tirolina.

 Durant la trobada hi haurà servei de bar,  gestionat per l’Àrea de Cultura de Can Trabal. També es podrà accedir a wi-fi gratuït.

En cas de pluja, els actes es realitzaran al local Rossend Montané de Sant Miquel

 

Document Actions