Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Olèrdola estrena carrossa per la cavalcada de Reis

El primer punt del recorregut és Can Trabal, a les 18:15, per seguir a Sant Miquel, Sant Pere i Can Torres. A Moja no hi ha cavalcada i els Reis estaran al Local Nou a les 19:00h

dijous 03 gener 2019

 

L’Associació Cavalcada de Reis d’Olèrdola ja ho té gairebé tot a punt per acompanyar als Reis Mags d’Orient en la seva estada al municipi, dissabte 5 de gener. Aquest any, la principal novetat serà l’estrena d’una nova carrossa, realitzada gràcies a la feina voluntària de veïns i aportació econòmica de col·laboradors, sota la direcció artística d’Àngels Vinyals.

El primer punt del recorregut de la cavalcada serà a Can Trabal, a les 18.15. Tot seguit, els màgics personatges i la seva comitiva es desplaçaran fins al local social Rossend Montané de Sant Miquel, a les 19:30. A la sala de la Societat de Sant Pere Molanta, es preveu que els Reis Mags hi arribin a les 20.45h. Després de repartir els regals, es dirigiran cap a Can Torres.

A Moja, els Reis compten amb el suport del Grup de Joves. No hi haurà cavalcada i la recepció als infants tindrà lloc al Local Nou, s’estima que a partir de les 19:00h.

Document Actions