Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Olèrdola Game Fest" aquest dissabte

Les inscripcions són gratuïtes a www.logrodesbloqueado.com i es podran jugar a una vintena de videojocs, entre les 16.00 i les 23.00h

dimarts 12 abril 2022

 

L’Ajuntament d’Olèrdola organitza per aquest dissabte 16 d'abril la 1a edició de la “Olèrdola Game Fest”. Es tracta d’un esdeveniment que permetrà jugar a una vintena de videojocs, amb inscripció prèvia gratuïta. L’activitat s’ha programat al local Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola i la gestió va a cura de l’empresa especialitzada Logro Desbloqueado.

L’obertura de portes es preveu a les 4 de la tarda i els tornejos de videojocs a partir de les 5 i fins les 11 de la nit. Per ordre de sol·licituds, s’aniran succeint els torneigs. Tenint com a referència esdeveniments similars, els jocs que acostumen a ser els més sol·licitats per participar-hi són Fortnite, Browl Stars, Fifa 22, Rocket Leage, Clash Royale i Roblox. Es recomana triar dues competicions entre una vintena de jocs que es proposen i no superar les 5 peticions de competicions.

Es comptarà amb una quinzena de punts de joc. Els quioscs són els de les companyies Microsoft i Sony, amb altes prestacions tècniques. Les àrees de joc es repartiran en cinc seccions: realitat virtual, simuladors de conducció, campionats Mobile, campionats Xbox i Play Station i consoldes d’ús lliure. HI haurà també zones de màquines Arcade, com en els antics salons de jocs, en bona part pensades per als familiars acompanyants.

 Per a formalitzar la participació i indicar a quins jocs es vol competir, cal inscriure’s a la web www.logrodesbloqueado.com

Document Actions