Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Olèrdola ha viscut amb participació i convivència la seva 35a Trobada

Diumenge al migdia tornava a ser el moment de màxima participació

dilluns 01 juny 2015

La gran participació de veïns de tots els nuclis del municipi i l’ambient de convivència han presidit la 35a Trobada d’Olèrdola, que ha celebrat els seus actes aquest cap de setmana al Conjunt Monumental. Algunes franges horàries han comptat amb més presència de veïns que en altres ocasions, com podria ser el vespre i la nit  de dissabte. Però també ha estat perceptible una lleugera disminució de participació en la paella popular, que ha continuat sent l’acte amb més concurrència.

En una Trobada amb tantes activitats, també s’han detectat aspectes tècnics a corregir que, en la majoria de casos, no han estat percebuts pel públic o bé no han condicionat en  excés les activitats. A l’hora de fer balanç , la regidora de cultura de l’ajuntament d’Olèrdola, Arantxa Torres, posava l’accent en l’èxit de participació i com a exemple de novetats que havien funcionat, posava el cas de la presentació del còmic “Olèrdola 1058”. (àudio)BalanTrobada3.JPG

Torres indicava que la Trobada i les seves activitats són definides amb participació ciutadana, canalitzada a través del Consell Consultiu de cultura. La regidora recordava que aquest any toca renovar aquest òrgan. (àudio)

Miriam Mulinari, responsable tècnica de la Trobada, subratllava el bon funcionament de la Trobada i el bon temps que s’havia tingut.(àudio)

Novetats com l’avançament de l’acte de lliurament dels premis del concurs de dibuix, que passava a fer-se abans de l’actuació dels balls folklòrics, han contribuït a donar més ritme al matí de diumenge. També ha acabat sent de nou un èxit la paella, que hauria superat les 550 racions venudes.(àudio)

Activitats destacades de la Trobada van ser l’èxit de Jaume Barri, que va aconseguir fer ballar a grans i petits després de la paella, i el funcionament continuat de la “súper-tirolina” durant tota la tarda de diumenge, que va permetre que es poguessin fer fins a gairebé 250 salts.

Escolta les entrevistes a Arantxa Torres i Miriam Mulinari, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

Document Actions