Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Olèrdola ja realitza activitats solidàries vinculades amb la Marató de TV3

Dissabte es recaptaran diners en el partit Moja-Anoia i diumenge es fa al Casal d’Avis un dinar solidari

divendres 23 novembre 2018

El gruix de les propostes solidàries per a recaptar fons es realitzaran el cap de setmana del 15 i 16 de desembre, coincidint amb La Marató de TV3,  però aquesta setmana qui ho desitgi ja podrà fer les seves aportacions en dues activitats programades al municipi d’Olèrdola. Al Casal d’Avis de Moja diumenge es realitza el dinar solidari per la Marató; i dissabte a partir de les 5 de la tarda, durant el partit de futbol de 3a Catalana que jugaran l’AE Moja i l’Anoia, es posaran a la venda butlletes per a recaptar fons

En el dinar del Casal d’Avis ja han confirmat assistència seixanta inscrits, una xifra similar a la dels darrers anys. S’estima que entre l’aportació del dinar i les donacions de socis es podran ingressar a la Marató una quantitat propera als 1.300 euros assolits l’any passat.

Els casals d’avis de Sant Pere Molanta i de Moja han acollit aquests darrers dies xerrades per a difondre els objectius de la Marató, que aquest 2018 es dedica a la investigació per a combatre el càncer.

Document Actions