Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Olèrdola manté ben viu el record de Rossend Montané en els 25 anys de la seva mort

L’alcalde, Lucas Ramírez, destaca que Montané és un referent “d’estima i de treball pel municipi”

dijous 27 octubre 2016

El proper dilluns 31 d’octubre farà 25 anys de la mort de Rossend Montané. En una declaració institucional, l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, ha assenyalat que el record de Montané segueix ben viu entre els olerdolencs “perquè la seva petjada és inesborrable”. Ramírez ha manifestat que Montané és un referent de compromís i de servei als altres, esdevenint un clar exemple “d’estima i de treball pel municipi”. L’alcalde d’Olèrdola assenyala en la declaració que Montané personifica valors com la generositat, la responsabilitat i l’altruisme, així com “l’impuls i la realització de projectes pel benestar de la gent, el diàleg i la proximitat” .(àudio)

Lucas Ramírez posa l’accent en què el record de Rossend Montané perdura entre els olerdolencs.(àudio)

L’alcalde d’Olèrdola anunciava que en el proper ple ordinari de l’Ajuntament d’Olèrdola, que es preveu celebrar el dimarts 8 de novembre, s’aprovarà una moció en record i homenatge a Rossend Montané en motiu del 25è aniversari de la seva mort.(àudio)

Rossend Montané va morir el 31 d’octubre de 1991 com a conseqüència de les ferides patides quan participava en l’extinció d’un incendi. Montané va ser regidor de l’Ajuntament d’Olèrdola durant 8 anys i va ser escollit alcalde després de guanyar les eleccions municipals del maig d’aquell mateix 1991.

El germà de Rossend Montané, Joan Montané, en declaracions a Canal 20-Ràdio Olèrdola, assenyalava que Rossend Montané va ser una persona que va deixar una gran empremta i del seu caràcter en destacava la seva “serenitat, tranquil·litat i capacitat de diàleg”.(àudio)

Joan Montané indica que al municipi el record de Rossend Montané és ben viu pel que va significar per Olèrdola.(àudio)

Aquest divendres, 28 d’octubre, l’escola de Sant Pere Molanta farà un acte de cloenda del projecte Rossend Montané que va treballar durant tot el curs passat, commemorant el 25è aniversari de la mort de qui fou alcalde d’Olèrdola i dóna nom a l’escola. Per la tarda hi haurà una actuació per part dels alumnes de sisè i per finalitzar s’oferirà un  berenar obert a tothom. L’endemà dissabte, a les 8 del vespre, a l’església de Sant Miquel tindrà lloc un missa en record a Montané.

Escolta les entrevistes realitazdes per Canal 20-Ràdio Olèrdola a Lucas Ramírez i a Joan Montané.

Document Actions