Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Olèrdola obté 90.000€ per la integració paisatgística del polígon de Sant Pere Molanta

Amb l’aportació de la Diputació s’enjardinarà la rotonda d’accés i les illetes properes

dilluns 13 març 2017

Olèrdola rebrà dues de les subvencions incloses en les propostes que ha presentat el Consell Comarcal de l’Alt Penedès a la Diputació de Barcelona per a millorar la integració paisatgística dels polígons de la comarca. Les actuacions formen part de les línies de subvenció de les Meses de Concertació del Pla “Xarxa de Governs Locals 2016-2019” de la Diputació de Barcelona. Sumant les dues actuacions, en el cas d’Olèrdola la subvenció ascendeix a 90.000 € dels 234.000€ sol.licitats des de la comarca en aquest àmbit.

Per obres d’enjardinament del polígon de Sant Pere Molanta es destinaran 30.000 euros, mentre que per obres d’enjardinament de la rotonda d’accés a aquest mateix poligon, la subvenció és de 60.000 euros. L’actuació contempla l’enjardinament de la rotonda situada a la carretera n.340, que té prop de 30 metres de radi, així com de les dues illetes d’accés, amb dimensions similars.

L’acord es prenia en el darrer ple del Consell Comarcal, celebrat el 23 de febrer.Francesc Olivella, president del Consell Comarcal i president de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat, va explicar la necessitat d’integrar paisatgísticament aquests espais perquè “el paisatge és un dels actius més importants de la nostra comarca, i posar ordre en el territori és fer-lo més interessant des del punt de vista turístic i enoturístic”. Les propostes d’inclusió en les línies de subvenció d’integració paisatgística de la Diputació es van aprovar amb els vots a favor dels grups de CiU, el PSC-PA, ERC, Entesa i el PP, i l’abstenció de la CUP-PA.

Document Actions