Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Olèrdola participa en el cicle de passejades per a la gent gran que organitza la Diputació

Inscripcions obertes i gratuïtes per a la primera sortida, programada el 16 de novembre al Parc de la Serra de l’Obac

dimecres 25 octubre 2017

S’amplien els incentius per a que la gent gran d’Olèrdola faci activitats saludables. Des d’aquest curs 2017-18, el municipi participa en el cicle de passejades per a la gent gran que organitza l’Àrea d’Esports de la Diputació de Barcelona. Es tracta de sortides gratuïtes per entorns naturals de la demarcació de Barcelona que tenen el propòsit de fomentar l’activitat saludable entre la gent gran i afavorir una vida social activa.

Es preveu que des d’Olèrdola s’organitzin fins a quatre sortides aquest curs dins d’aquest cicle de passejades. La primera s’ha programat el proper dijous 16 de novembre, al Parc de la Serra de l’Obac. La dinamitzadora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola, Imma Ferret, indica que són passejades destinades a majors de 60 anys que caminin habitualment, tenint en compte que les caminades acostumen a tenir un trajecte d’entre 6 i 8 quilòmetres.(àudio)

Les inscripcions ja es poden fer als casals de gent gran del municipi, adreçant-se a la dinamitzadora de gent gran o bé trucant a l’Ajuntament d’Olèrdola, al telèfon 93 890 35 02. La sortida és de tot el dia i el desplaçament fins al lloc de la caminada es fa en autocar.(àudio)

Després de la caminada d’aquest novembre, es preveu que des d’Olèrdola es participi en altres sortides al mes de gener, febrer i entre març o abril. A mitjans de maig, a Palau-solità i Plegamans, hi ha la intenció de participar en la gran festa de cloenda del cicle de passejades. Si la presència d’Olèrdola continua en el cicle, es preveu que a partir de l’any que ve es realitzin intercanvis amb altres municipis a través de l’organització de caminades.(àudio)

L’oferta d’aquest cicle de passejades s’ha afegit a la variada programació adreçada a la gent gran que es promou des de l’Ajuntament d’Olèrdola, amb la implicació de les entitats de gent gran del municipi.

Document Actions