Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Olèrdola participa en el projecte “Promociona’t” d’acompanyament en la recerca de feina

Les inscripcions per participar en la tercera edició d’aquest projecte estan obertes fins el 23 d’abril

dijous 16 abril 2015

L’Ajuntament d’Olèrdola participa en el projecte “Promociona’t” d’acompanyament en la recerca de feina, que arriba a la seva tercera edició.

La proposta va començar inicialment adreçada a joves i en una segona edició es va ampliar també a persones majors de 45 amb l’objectiu final d’incorporar-se al mercat laboral. Enguany el programa estarà obert a totes les franges d’edat i està adreçat a persones empadronades als municipis de Castellet i la Gornal, Olèrdola i Santa Margarida i els Monjos, des d’on es farà el seguiment i coordinació del projecte.

El Promociona’t compta amb un grup de professionals que oferiran a les persones participants la possibilitat que construeixin el seu projecte professional personalitzat,  a partir d'elements actius de motivació, reforçament de l'autoestima, orientació, anàlisi de l'ocupabilitat per competències i autoavaluació.

L’objectiu és que les persones explorin i identifiquin les oportunitats laborals i es posin en acció per assolir els propis objectius professionals. El recorregut inclourà també la possibilitat de fer practiques en empreses.

El projecte és una iniciativa del Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, amb el suport de la Diputació de Barcelona. Per a participar-hi cal inscriure’s fins el 23 d’abril, al Tangram dels Monjos (C/ de Berenguer, 1) de dilluns a dijous entre les 9 i la 1 del migdia, i els divendres d’11.30 a 1. En el cas d’Olèrdola, la informació també es pot obtenir trucant al telèfon de l’Ajuntament, al 93 890 35 02.

 

Document Actions