Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Olèrdola participa en la cloenda del cicle de passejades per a la gent gran

S’ha fet a Santa Coloma de Gramanet i comptava amb una vintena de veïns i veïnes del municipi

divendres 03 juny 2022

 

Una vintena de veïns i veïns d’Olèrdola han participat aquest dijous a Santa Coloma de Gramanet en  la cloenda del cicle de passejades per a la gent gran, organitzat per Esports de la Diputació de Barcelona, que aquest curs 2021-22 ha comptat amb la participació de 3.431 persones de 84 municipis de la província.

El cicle, organitzat per la Diputació des de l'any 2001, té per objectiu fomentar l'afició de fer caminades amb regularitat, motivar l'aprenentatge i l'intercanvi de coneixements sobre el món natural, i afavorir les relacions interpersonals entre la gent gran

Es tracta de cinc caminades per temporada, dirigides a la gent gran, per diferents municipis de la província. L’activitat s’adreça a persones de més de 60 anys, sense excessives limitacions físiques i acostumades a la realització d’activitat física regular.

Aquest any Olèrdola compartia grup de passejades amb Gelida, Begues i Sant Joan de Vilatorrada. La primera de les passejades es va fer a Gelida, el 8 de febrer; la segona a Begues el 23 de febrer, mentre que Olèrdola acollia la tercera el 10 de març i el  30 de març es feia la sortida a Sant Joan de Vilatorrada.

 

Document Actions