Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Olèrdola participa en la commemoració del dia de les Esquadres de la Regió Metropolitana Sud

L’alcaldessa, Fina Mascaró, posa de relleu la gran entesa existent entre els mossos i els agents municipals
L’alcaldessa d’Olèrdola, Fina Mascaró, i el coordinador dels agents municipals, Alfons Inglés
L’alcaldessa d’Olèrdola, Fina Mascaró, i el coordinador dels agents municipals, Alfons Inglés

dijous 02 maig 2024

 

L’alcaldessa d’Olèrdola, Fina Mascaró, i el coordinador dels agents municipals, Alfons Inglés, assistien aquest dilluns al migdia  a l’acte institucional de commemoració del dia de les Esquadres de la Regió Metropolitana Sud, celebrat a Sitges. Aquest dia permet reconèixer la tasca i professionalitat del cos policial català. 

El conseller d’interior, Joan Ignasi Elena, presidia l’acte,  acompanyat del director general de la Policia, Pere Ferrer i de l’alcaldessa de la ciutat,  Aurora Carbonell. Fina Mascaró indicava que l’acte havia servit per posar de relleu la gran entesa existent entre els mossos i els agents que intervenen al territori organitzats en altres cossos, ja siguin vigilants, policies locals o voluntaris d’agrupacions de defensa forestal.(àudio)

Mascaró també assenyalava que la commemoració inclou el lliurament de guardons per reconèixer actuacions de mèrit.(àudio)

En el transcurs de l’acte s’han lliurat  221 felicitacions a membres del cos de Mossos d’Esquadra i 30 felicitacions a forces i cossos de seguretat i d’emergències de l’Estat, membres de la judicatura i ciutadans, entre d’altres.

Document Actions