Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Olèrdola participarà de nou en la Trobada anual de puntaires de Catalunya

Enguany es fa a Terrassa, el proper 10 de maig, i s’organitza un desplaçament en autocar

dimarts 28 abril 2015

Durant aquestes dates de primavera són constants els compromisos de l’escola de puntaires d’Olèrdola per assistir a trobades de puntaires. La majoria de les cites es concentren al Penedès, però també hi ha trobades fora de les nostres comarques que comptaran amb la presència de les puntaires d’Olèrdola. Serà el cas de la 28a Diada de les Puntaires de Catalunya, que enguany se celebrarà a Terrassa el proper diumenge 10 de maig. La Trobada general de puntaires de Catalunya cada any té una seu diferent i és un dels compromisos més esperats per les puntaires d’arreu del país. En el cas d’Olèrdola, s’organitza un autocar per passar el dia a Terrassa, tal i com indicava Enriqueta Mata, professora de l’escola de puntaires. Abans d’anar a Terrassa, aquest diumenge participaran en una trobada a Sant Llorenç d’Hortons i després, el 17 de maig, estaran a les Fires de Maig de Vilafranca. Per acabar el mes de maig, no faltaran a la Trobada al Castell d’Olèrdola, el diumenge dia 31. Pel mes de juny, de moment tenen dues cites confirmades: el 7 de juny a Sant Joan de Mediona i el 14 de juny en la trobada que organitza el Casal d’Avis del carrer Peguera de Vilafranca.(àudio)

La participació en nombroses trobades o la recent celebració del 20è aniversari de l’escola de puntaires d’Olèrdola són aparadors que permeten a l’entitat donar-se a conèixer. Amb tot, Enriqueta Mata explica que per a noves inscripcions caldrà esperar al mes d’octubre, amb l’inici del proper curs.(àudio)

Les persones interessades en rebre més informació de la sortida a Terrassa o de l’escola de puntaires, poden contactar amb la professora els dies de classe. Al Centre Cívic La Xarxa de Moja, els dilluns, d’un quart de 4 a tres quarts de 6 de la tarda. Els dimecres, d’un quart de 10 a tres quarts de 12, i per la tarda de dos quarts de 4 a les 6. A Sant Pere Molanta el grup es troba els dijous a la tarda, de dos quarts de 4 a les 6, al centre Cívic Gatzara.

Document Actions