Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Olèrdola participava dissabte en l’acte convocat al Palau de la Generalitat per mostrar el rebuig del món municipalista a la sentència del procés

Representant el municipi hi assistia Jordi Catasús

dimecres 30 octubre 2019

 

A través del regidor del govern municipal Jordi Catasús, Olèrdola va ser present entre els més de 700 municipis de Catalunya representats el dissabte 26 d’octubre a la trobada celebrada al Palau de la Generalitat per a expressar el rebuig a la sentència del procés i demanar l’amnistia dels presos polítics. La Trobada estava presidida pel President de la Generalitat, Quim Torra, i el President del Parlament, Roger Torrent, en un acte organitzat per l’Associació Catalana de Municipis (ACM) i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI).

Els batlles i representants dels governs municipals van lliurar al president les mocions aprovades i signades en els plens dels ajuntaments, a instàncies de l’ACM i l’AMI. A Olèrdola, el text va ser aprovat en un ple extraordinari el passat 15 d’octubre, amb els vots favorables d’ApO, JxO i ERC, i el vot en contra de l’únic regidor del PSC-Units.

Document Actions