Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Olèrdola protagonitza aquesta setmana una secció al programa de ràdio “La tarda” de La Xarxa

Es conversa amb representants d’entitats i divendres s’entrevistarà a l’alcalde, Lucas Ramírez

dimarts 23 juny 2015

El municipi d’Olèrdola protagonitza aquesta setmana la secció “País petit” del programa “La tarda” que emet la cadena d’emissores municipals La Xarxa. Durant quatre capítols, Ernest Gili, de Ràdio Sant Sadurní, entrevista a persones de sectors representatius del municipi. La secció es pot escoltar a les 18:20h i Canal 20-Ràdio Olèrdola és una de les emissora associades a La Xarxa que emet el programa, a través del 107.0 de la FM.

El primer dels lliuraments dedicat a Olèrdola es va emetre aquest dilluns. Lluís Gili entrevistava a Txus Búrdalo, cap de colla dels Diables de Moja, entitat que aquest any celebra el seu 35è aniversari.

Aquest dimarts, en representació d’entitats de Sant Pere Molanta, s’entrevista a la presidenta de la Societat Principal-Unió, Aina Zapater. Dijous es preveu presentar l’activitat de difusió que acull el Parc d’Olèrdola i el Conjunt Monumental, mentre que divendres s’oferirà una entrevista amb el nou alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez.

“La tarda” és un programa coproduït per 23 emissores municipals de Catalunya i un dels espais més consolidats i representatius de l’oferta radiofònica que acull La Xarxa.

Escolta l’entrevista a Txus Búrdalo, emesa a “La tarda”, clicant aquí

Escolta l’entrevista a Aina Zapater, emesa a “La tarda”, clicant aquí

 

 

 

 

Document Actions