Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Olèrdola protagonitza el Carnaval del Penedès aquest cap de setmana amb 3 rues

Dissabte a les 20:00h la de Moja, diumenge a les 11:00 s’estrena la de Sant Miquel i a les 13:00 rua a Sant Pere
Comparsa del grup de Moja, aquest diumenge als Monjos
Comparsa del grup de Moja, aquest diumenge als Monjos

dijous 11 febrer 2016

Olèrdola serà centre del Carnaval a la comarca aquest cap de setmana, acollint fins a 3 rues. La primera s’ha programat a Moja, dissabte al vespre. Diumenge al matí prendrà el relleu la 1a rua de Sant Miquel, per a continuació viure’s la rua de Sant Pere Molanta, amb inici a la 1 del migdia.

La d’ aquest dissabte serà la 10a Rua de Carnaval de Moja. S’ha anunciat la participació d’onze carrosses i de cinc comparses, que es concentraran a partir de les 7 de la tarda a la Rambla Catalunya. Des d’allà s’iniciarà a les 8 del vespre el recorregut de la rua, per seguir pels carrers del Sindicat, Carrerada, Santa Maria, Penyafel i Rafael de Casanovas

Bona part dels participants en la Rua de Moja es tornaran a reunir a Olèrdola en la 1ª rua de Sant Miquel. La concentració dels grups s’ha fixat a dos quarts d’onze del matí de diumenge, al carrer Príncep d’Olèrdola. Es sortirà a les 11 del matí, passant pels carrers de Fontanilles, Av. Catalunya, carrers Major, de la Barquera, Font de l'Ametlló i Rossend Montané. Xavi Arnabat, del grup de carnaval “Tots per un” de Sant Miquel, explica que tenien la intenció de fer la rua per la tarda. La confirmació de que es manté la rua de Santa Fe va fer canviar els plans inicials però no va variar la voluntat d’organitzar  a Sant Miquel una rua de Carnaval que contribueix a fer que aquest cap de setmana sigui “el del Carnaval d’Olèrdola”.(àudio)

A Sant Pere Molanta hi participaran 7 carrosses, incloent l'amfitriona "Molanta Up" , i 5 comparses. La concentració i inici, a partir de la una del migdia, serà al carrer de Cal Sadurní, per seguir pels carrers Sant Pere, Wilson, Sant Roc, Font del Cuscó i Font-Tallada. El grup de Sant Pere afronta aquest compromís a casa amb la motivació de mostrar la feina feta i la satisfacció afegida d’haver estat un dels grups més guardonats de les rues competitives del Penedès, després d’haver assolit els segons premis a les rues de Calafell Platja i el Vendrell.

Document Actions