Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Olèrdola rebutja el terrorisme i expressa el seu suport a les víctimes

Una quarantena de persones han participat aquest migdia en una concentració davant l’ajuntament

divendres 18 agost 2017

Encara sota la commoció pels atacs terroristes patits a Barcelona i Cambrils,  Olèrdola ha expressat aquest divendres al migdia el seu suport a les víctimes de l’atemptat i el seu ferm rebuig a la violència. Convocada per l’Ajuntament davant la seu de l’edifici consistorial, ha tingut lloc a les 12 del migdia una concentració ciutadana amb cinc minuts de silenci en homenatge a les víctimes. Hi han participat una quarantena d’assistents, entre treballadors municipals, veïns de diferents nuclis del municipi i membres dels tres grups municipals amb representació a l’Ajuntament.

L’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, ha llegit un comunicat on es manifesta que el municipi d’Olèrdola “vol mostrar la més ferma condemna per l’atemptat terrorista que s’ha produït a les Rambles de Barcelona”, així com el “rebuig a aquest acte de violència i intolerància extrema”.

En el text es subratlla que “Olèrdola, avui, està al costat de les víctimes i dels seus familiars. Avui tots estem units per la pau,la tolerància, la llibertat i la democràcia. Avui tots som Barcelona”.

Per cloure l’acte, el portaveu del govern municipal, Xavier Serramià, llegia un fragment del Quijote de Cervantes dedicat a Barcelona, on es defineix la ciutat com “archivo de la cortesía, albergue de los extranjeros, hospital de los pobres, patria de los valientes, venganza de los ofendidos y correspondencia grata de firmes amistades, y en sitio y en belleza, única”.

Seguint la recomanació de les entitats municipalistes, l’Ajuntament d’Olèrdola mantindrà a mitja asta la senyera al balcó consistorial durant tres dies com a mostra de condol.

Escolta l’entrevista realitzada a l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, clicant aquí.

Document Actions