Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Olèrdola s’afegeix de nou a la Campanya de l’Ampolla amb recollides porta a porta a Sant Pere Molanta i Sant Miquel

Els voluntaris recolliran dissabte les ampolles de cava buides. Durant el matí a Sant Miquel i per la tarda a Sant Pere Molanta.

dimecres 08 gener 2020

 

El Grup de Joves de Sant Pere Molanta i exmembres del Grup de Joves de Sant Miquel col·laboren de nou en la Campanya de l'Ampolla,  que es durà a terme aquest dissabte .El Grup de Joves de Sant Pere Molanta farà la recollida d’ampolles de cava buides per tot el nucli de Sant Pere Molanta, així com per la barriada de Can Torres i per les masies del voltant. Els exmembres del Grup de Joves de Sant Miquel faran la recollida a tot el poble, sense descuidar el barri de La Serreta.

La Campanya de l'Ampolla  l’organitzen els Joves Cristians de Vilafranca i dediquen els recursos obtinguts a un projecte solidari. En aquesta 37a edició , els beneficis aniran destinats al grup de famílies del Penedès i el Garraf “Autisme amb futur” amb el propòsit de  finançar el “Projecte Respir”, destinat al respir familiar i a activitats d’oci inclusiu per ajudar a desenvolupar habilitats socials a persones amb trastorn de l’espectre autista. Els voluntaris demanen que les ampolles vagin sense etiquetes adhesives.

Galeria d'Imatges

Ampolla2.jpg
Ampolla2.jpg

Document Actions