Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Olèrdola s’ha sumat a la commemoració del Dia Mundial de l’ELA

Els onze regidors han protagonitzat una fotografia conjunta al peu de la muralla del Conjunt monumental i s’han il·luminat de verd la capella de Sant Cugat de Moja, el campanar de l’església de Sant Miquel i el Centre Cívic Gatzara

dilluns 22 juny 2020

 

Aquest diumenge l’Ajuntament d’Olèrdola ha participat en la commemoració del Dia Mundial de l’ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica), responent a la campanya “Fes un gest per l’ELA” que promou la Fundació Miquel Valls.

Els onze regidors de l’Ajuntament es van reunir al conjunt monumental d’Olèrdola, el punt més emblemàtic del municipi, i al peu de la muralla es van fotografiar fent el Gest per l’ELA, que consisteix en posar els dits índex i polze de la mà dreta en forma de lletra “ela” . Dins de la campanya, aquest diumenge es van il·luminar de color verd el centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta, la capella de Sant Cugat de Moja i el campanar de l’església de Sant Miquel.

La campanya és una forma de donar suport a la Fundació Miquel Valls en la seva  lluita contra aquesta malaltia i en el treball que fa per a millorar la qualitat dels afectats d’ELA i de les seves famílies a tot Catalunya.

   

 

Galeria d'Imatges

ELA-GatzaraOK.jpg

Document Actions