Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Olèrdola serà centre del Carnaval del Penedès aquest cap de setmana amb les rues de Moja i de Sant Pere Molanta

Dissabte al vespre la Rua de Moja reunirà a 13 carrosses i una comparsa, i diumenge al migdia la de Sant Pere Molanta comptarà amb 10 carrosses i 4 comparses
Carrossa "Monstres de Moja"
Carrossa "Monstres de Moja"

divendres 08 març 2019

Olèrdola agafa un protagonisme destacat en el tercer i darrer cap de setmana de rues de Carnaval del Penedès. Dissabte,  a partir de les 8 del vespre, es viurà la 13a edició de la rua de Moja. I diumenge a  les 12 del migdia tocarà el torn de la rua de Carnaval de Sant Pere Molanta. En el cas de Moja s’anuncia la presència de 13 carrosses i una comparsa. Un dels atractius serà veure a casa el grup de Moja que aquest any, amb Monstres de Moja, ha estat una de les agrupacions més guardonades. Va obtenir els primers premis en disfressa i coreografia al Vendrell. A la capital del Baix Penedès també assolien el segon premi de carrosses, mentre que en la rua de Cunit va obtenir el 2n premi i en la de Calafell, el 3r.

Carles Colomé, del grup de Carnaval de Moja, considera que els jurats han premiat la treballada carrossa, la vistositat dels vestits i les preparades coreografies.(àudio)

La rua de Moja comptarà aquest any amb la novetat d’incloure un grup de batucada de les Roquetes.

A Sant Pere Molanta es preveu reunir a 10 carrosses i 4 comparses. El president del grup de carnaval, Antoni Guinovart, explica que el grup gaudeix molt d’aquesta rua a casa en ser horari de migdia.(àudio)

A Sant Pere Molanta es donarà premi a la millor carrossa i a la millor comparsa.

Escolta les entrevistes a Carles Colomé i a Antoni Guinovart, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Galeria d'Imatges

Rues2.JPG
Rues3.JPG
Rues4.JPG

Document Actions