Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Olèrdola serà escenari de dues de les propostes artístiques del Festival EVA

Serà el dissabte 7 de juny. Al migdia a Sant Pere Molanta i per la nit al Castell d’Olèrdola

dimarts 27 maig 2014

Olèrdola manté la seva estreta relació amb el Festiva En Veu Alta, de narració i tradició oral, que es manté actiu des del 30 de maig i fins el 8 de juny. En aquesta 10a edició del Festival EVA el municipi acull la programació de dues de les propostes artístiques del certamen. Les dues es fan el dissabte 7 de juny. La primera, a les 12 del migdia, a la Societat Principal-Unió de Sant Pere Molanta; mentre que la segona s’ha previst a dos quarts de dotze de la nit, al castell d’Olèrdola, dins de la programació de la 34a Trobada del municipi.

A la Societat de Sant Pere Molanta s’ha programat l’espectacle “El pinzell màgic” a càrrec de la narradora Gina Clotet. S’explicarà una subtil història xinesa per a tots els públics, a través de les tècniques japoneses del kamishibai (drama de paper), titelles i objectes. Jordina Biosca, directora del Festival Eva, subratllava l’elaborat treball de Gina Clotet.(àudio)

Al castell d’Olèrdola Assumpta Mercader i Carles Alcoy narraran “Romans Augustos : Lívia i Mecenes”. Es recrea com rememoren a l’emperador August el seu millor amic i la seva dona. Amb el suport de l’Ajuntament d’Olèrdola, l’activitat es fa gràcies a la col·laboració del Festival Eva amb el Tarraco Viva de Tarragona i s’inclou dins de la celebració del 2.000 aniversari de la mort de l’emperador August. Una de les novetats enguany de l’Eva és la de reivindicar els cementiris com a espais escènics. En aquest cas també a Olèrdola la temàtica hi està vinculada.(àudio)

El Festival Eva arriba al seu 10è aniversari en ple creixement. Més enllà de Vilafranca, Olèrdola és un dels municipis que més compromís ha tingut al llarg d’aquests anys amb aquesta iniciativa, acollint propostes en 7 de les 10 edicions.(àudio)

Fins el 8 de juny, la programació del Festival Eva inclou fins a 40 propostes entre espectacles per públic adult i familiar, sessions de lectures, propostes de formació i una exposició a la capella de Sant Joan de Vilafranca.

Escolta l'entrevista a Jordina Biosca, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Per a més informació, podeu consultar el programa del Festival Eva

Document Actions