Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Olèrdola serà protagonista del Carnaval del Penedès aquest cap de setmana amb les rues de Moja i de Sant Pere Molanta

A Moja la rua s’iniciarà dissabte a les 20.00h, després del Carnaval infantil. A Sant Pere Molanta la rua començarà diumenge a les 12.00h

dijous 23 febrer 2023

Estem a les portes de viure el tercer i darrer dels caps de setmana de rues de Carnaval al Penedès. I Olèrdola tindrà un protagonisme destacat perquè acollirà dues d’aquestes darreres rues del Carnaval 2023. La primera a Moja, el dissabte al vespre.Mentre que l’endemà tocarà el torn a la rua de Sant Pere Molanta, amb inici a les 12.00h.

En els dos casos hi ha moltes ganes de recuperar aquesta activitat emblemàtica del calendari de propostes culturals d’Olèrdola, després de no poder-se fer en els dos darrers anys. En el cas de Moja, la rua es coordina amb l’activitat prèvia del Carnaval Infantil que organitza la Comissió de Festes, a les 18.00h, al Local Nou. En aquesta festa s’anuncia que hi haurà inflables, xocolatada i quantitats industrials de confetti.

Qui participi a la festa infantil tindrà temps de veure la rua a continuació. Serà a les 20.00, amb inici des de la rambla Catalunya, quan comenci  la 15a rua de Carnaval. Estíbaliz Leal, membre del grup de Caranaval de Moja, confirmava que una de les novetats serà que la rua comptarà amb els ritmes de batucada que aportaran els timbalers dels Diables de Moja. A més del grup de Moja, han confirmat la seva presència La Tribu del Foix, Univers Penedès, Tots per Un de Sant Miquel, Fem pinya, Greska Team Sardinyola, Esplai Carnavalístic dels Monjos, Sant Pere Molanta, Xelolo´s, La Ràpita, Guardiola de Font Rubí, Vilaktiva i Grup de ball Silver Line Dance.

Estíbaliz Leal explica que el grup té moltes ganes de mostrar “Samba do Moja” a casa. (àudio)

Des del grup de Carnaval es fa una crida a que la gent surti al carrer i gaudeixi del ritme i color que aporten les 13 agrupacions que formaran part de la rua, a més dels timbalers dels Diables de Moja.(àudio)

Sant Pere Molanta

Sota l’organització del grup de Carnaval del poble, la rua de Sant Pere Molanta començarà a les 12 del migdia des de Vila Maimona. Cinta Bertran, membre del grup, explicava que es comptaria amb una dotzena de carrosses. Una de les novetats serà la presència d’un grup d’alumnes de l’escola Rossend Montané.(àudio)

Aquest 2023 la rua no tindrà apartat de premis. El recorregut es manté respecte les rues anteriors, mantenint l’atractiu de ser una rua que permet un ampli seguiment de públic de totes les edats gràcies a fer-se en horari diürn. (àudio)

Escolta les entrevistes a Estíbaliz Leal i a Cinta Bertran, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions