Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Olèrdola també nota un notable descens de temperatures i la presència de pluja des de dijous

En una setmana la temperatura màxima ha baixat 15 graus

dilluns 29 abril 2013

Com en el conjunt del país, la presència de la pluja i el notable descens de les temperatures respecte fa una setmana, marquen la situació meteorològica aquests dies a Olèrdola. Segons dades facilitades per l’Estació Meteorològica de Moja, aquesta baixada de temperatures màximes ha arribat a ser de fins a 15 graus en pocs dies. I és que el dia 17 es van assolir màximes de 25 graus i aquest diumenge la temperatura màxima just va arribar als 10. El responsable de l’estació meteorològica, Javier García-Berro, resumia també que han caigut des de dijous 53 litres de pluja per metre quadrat.(àudio)

El descens de temperatures ha fet que aquest diumenge es visqués un dia d’ambient d’hivern. Les previsions apuntarien que les temperatures es recuperaran en els propers dies.(àudio)

Les precipitacions caigudes durant aquesta dies beneficien el camp i comporten majors reserves de recursos hídrics, com assenyala García-Berro.(àudio)

Totes les dades de l’estació meteorològica, amb un detall diari dels registres i un resum mensual, es poden obtenir consultant la web olerdola.org

Escolta l'entrevista a Javier García-Berro, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions