Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Olèrdola tindrà dos dies més d’assistència mèdica als consultoris a partir del 4 de març

A Moja hi haurà metge els dijous i es comptarà amb 4 dies d’atenció a la setmana. En el consultori de Sant Pere, amb l’increment a dimecres, el metge atendrà 3 dies a la setmana
Fina Mascaró, alcaldessa d'Olèrdola, rebia aquest dilluns la confirmació de l'ampliació de dies d'assistència mèdica
Fina Mascaró, alcaldessa d'Olèrdola, rebia aquest dilluns la confirmació de l'ampliació de dies d'assistència mèdica

dimecres 21 febrer 2024

 

A partir del dilluns 4 de març  l’assistència mèdica als consultoris del municipi s’incrementa amb dos dies més a la setmana. Així ho ha confirmat aquest dilluns Ascen Casado , la nova directora de l'Equip d’Atenció Primària Penedès Rural Oest, durant una reunió mantinguda amb l’alcaldessa, Fina Mascaró.

Al consultori de Moja es comptarà amb 4 dies d’atenció mèdica a la setmana: els tres que hi ha actualment(dilluns, dimecres i divendres), més el dijous, que s’incorpora com a novetat. L’altra dia que s’ha afegit a l’atenció presencial mèdica a Olèrdola serà els dimecres, a Sant Pere Molanta. En aquest consultori fins ara el metge atenia els dimarts i els divendres. I ara ho farà, a més, els dimecres. L’alcaldessa agraïa al Departament de Salut aquest augment de servei i subratllava que aquesta bona notícia arribava després de nombroses converses mantingudes amb l’Equip d’Atenció Primària.(àudio)

En el cas de Moja també es reforça el servei els dilluns i passa a doblar-se l’atenció mèdica, amb dos metges que passaran consulta aquest dia al consultori. La doctora Silvia Crespo continuarà atenent els dilluns, dimecres i divendres a Moja, així com els dijous a Sant Miquel. Mentre que el doctor Gustau Pacheco té assignat els dos nous dies al municipi: els dijous a Moja i els dimecres a Sant Pere Molanta, així com el reforç de consulta a Moja els dilluns. Fina Mascaró indicava que l’assignació de pacients entre els dos facultatius es faria de manera aleatòria.(àudio)

Durant la reunió d’aquest dilluns també es va acordar que aquest reforç de l’atenció sanitària a Olèrdola s’explicarà en reunions presencials que se celebraran properament en els tres pobles amb consultori. (àudio)

En la reunió d’aquest dilluns també es feia arribar a l’Equip d’Atenció Primària les inquietuds que veïns d’Olèrdola han traslladat a l’Ajuntament relacionades amb aspectes de l’atenció als consultoris.

Escolta l'entrevista a Fina Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions