Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Olèrdola torna a participar en el cicle de caminades que organitza la Diputació de Barcelona “A cent cap als cent”

Compartirà grup de caminades juntament amb Santa Margarida i els Monjos, Badia del Vallès i Torrelles de Llobregat

dilluns 14 octubre 2019

 

Per tercera ocasió consecutiva, Olèrdola tornarà a participar en el cicle de passejades “A cent cap als cent”. Aquestes sortides gratuïtes per entorns naturals de la demarcació de Barcelona les organitza  l’Àrea d’Esports de la Diputació de Barcelona, amb el propòsit de fomentar l’activitat saludable entre la gent gran i afavorir una vida social activa. Olèrdola comparteix grup de caminades juntament amb Santa Margarida i els Monjos, Badia del Vallès i Torrelles de Llobregat.

La dinamitzadora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola, Imma Ferret, indica que són passejades destinades a majors de 60 anys que caminin habitualment, tenint en compte que les caminades acostumen a tenir un trajecte d’entre 6 i 8 quilòmetres.  A més de caminar, les sortides permeten viure un dia de convivència amb gent gran d’altres municipis.(àudio)

Al municipi , les inscripcions es preveuen limitar a 45 persones. En el cas d’Olèrdola, la caminada s’acollirà durant el mes de març.(àudio)

Per formalitzar les inscripcions per al conjunt de les sortides cal dirigir-se  als casals de gent gran i a l'Ajuntament. La primera de les 5 sortides és la  prevista pel mes de novembre.

Escolta l'entrevista a Imma Ferret, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions