Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Olèrdola viu la 2a “Game Fest”

Més d’una cinquantena d’inscrits podien gaudir dissabte a Sant Miquel d’una àmplia oferta de videojocs d’última generació de manera gratuïta

dilluns 24 abril 2023

Més d’una cinquantena de persones han participat aquest dissabte en la 2a edició de la “Olèrdola Game Fest”, realitzada a l’interior del local social Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola des de les 4 de la tarda i fins gairebé les 11 de la nit.  Si es compara amb les dades de l’any passat, la xifra d’inscrits representa una disminució de fins a la meitat dels participants respecte la primera edició. El canvi de dates obligat per problemes tècnics i la coincidència amb molts actes aquest cap de setmana, ben atapeït de propostes al voltant de Sant Jordi, explicarien aquest descens de participació. Així ho assenyala la regidora de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, Anna Boada, que oferia un balanç positiu de la “Game Fest” perquè havia facilitat aquest atractiu espai de lleure a veïns del municipi.(àudio)

L’ Olèrdola Game fest suposa tota una novetat dins dels esdeveniments relacionats amb els jocs i les noves tecnologies al Penedès. La voluntat de l’Ajuntament d’Olèrdola és la de seguir oferint-lo cada any, tenint  com a data de celebració la del dissabte de la Setmana Santa.(àudio)

A l’Olèrdola Game Fest es comptava amb consoles d’última generació i les darreres novetats de realitat virtual. El públic predominant eren adolescents i preadolescents, tal i com indica Anna Boada.(àudio)

Escolta l’entrevista a Anna Boada, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions