Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Original celebració de Sant Jordi a l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta

Les famílies obtenien una rosa de regal si trobaven l’endevinalla i l’autoretrat que havien fet els seus fills

dimecres 23 abril 2014

A l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta s’ha viscut Sant Jordi amb una activitat ben original que implicava la participació de les famílies de l’escola. Durant aquest matí i a primera hora de la tarda, les famílies havien de trobar al vestíbul de l’escola l’autoretrat i l’endevinalla que havien fet els seus fills descrivint-se. També estaven exposades les ceràmiques elaborades per tots els alumnes de l’escola, amb les seves cares. Quan les famílies trobaven el dibuix i el text fet pels seus fills o filles, obtenien una rosa de regal, també elaborada pels mateixos alumnes.St.JOrdiRossend2.JPG

Àngels Urgell, directora de l’escola Rossend Montané, oferia una valoració del tot satisfactòria de l’activitat i resumia que combinava el treball de text, dibuix i manualitats, dins de l’eix tranversal dedicat a les emocions que treballen a l’escola aquest curs.(àudio)

Les famílies s’han implicat molt i ja durant el matí gairebé totes les roses ja havien pogut ser lliurades.(àudio)

L’activitat ha estat fruit del treball previ fet per l’escola. La directora agraeix que els pares participin i valorin la feina que fan els seus fills.(àudio)

En els dibuixos dels rostres hi predominaven les expressions rialleres. En l’endevinalla, els infants optaven per posar les seves aficions, plats preferits o inclús el dia de naixement. La Isabel, mare d’un alumne de 3r, explica que li ha semblat molt bé l’activitat i també assenyala que el seu fill l’havia ajudat a l’hora de trobar l’autoretrat i l’endevinalla que havia fet.(àudio)

Les ceràmiques amb els rostres dels alumnes seran col·locades en un espai de l’escola. Aquest Sant Jordi també s’ha viscut a l’escola Rossend Montané l’acte de lliurament de premis dels seus Jocs Florals. Es donaven dos premis per categoria. Els de p3 a p5 han fet il·lustracions. Els de cicle inicial rodolins; els de cicle mitjà narrativa i els de cicle superior han fet poesia.

Escolteu entrevistes relacionades amb Sant Jordi a l'escola Rossend Montané, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions